Смарт часовник YoYoFit HR

4245

Нов продукт

50,00 лв

-29,00 лв

79,00 лв

YoYoFit HR Фитнес часовник IP67 Водоустойчив проследяващ активност с монитор за сърдечен ритъм,  часовник с крачкомер

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

1
2

1

2

3

Управление на музикалния плейър

След като свържете фитнес часовника с телефона си, можете удобно да управлявате музикалния плейър. Натиснете продължително контролната зона, за да влезете в лицето. След това докоснете областта, за да влезете в последната / следващата песен или я поставете на пауза.

Автоматично следете монитора през нощта

Фитнес часовникът също така следи времето за дълбок сън и времето за лек сън. Точно и ефективно анализът на качеството на съня може да ви помогне да разберете по-добре здравословното си състояние.

Персонализиран циферблат

Сменете циферблата на снимката, която харесвате. Влезте в приложението „EveryFit“, изберете първия стил, след което изберете една снимка в телефона си като уникален фон.

1

1

2

3

Функция за прогноза на времето

Първо синхронизирайте фитнес тракера с телефона си. Тогава фитнес тракерът ще ви покаже информация за времето. Можете удобно да видите информацията за времето.

Цветен потребителски интерфейс с цветно приложение

Цветен потребителски интерфейс за интелигентен часовник с лесно използване на приложението „EveryFit“, което можете да изтеглите от вашия Apple Store / Google Play Store или да сканирате QR кода в ръководството за потребителя.

Напомняне за обаждане / SMS / SNS

Получавайте известия за обаждания, календар, SMS и SNS (Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Instagram и Twitter) на дисплея; Никога не пропускайте важните съобщения.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Смарт часовник YoYoFit HR

Смарт часовник YoYoFit HR

YoYoFit HR Фитнес часовник IP67 Водоустойчив проследяващ активност с монитор за сърдечен ритъм,  часовник с крачкомер

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ