Безжичен сешоар MANLI

4273

Нов продукт

35,00 лв

-13,00 лв

48,00 лв

MANLI Безжичен  сешоар със сгъваема дръжка, DC Акумулаторен сешоар, Подходящ за закрито, на открито, къмпинг, туризъм

Този продукт не е в наличност

Описание

  • Относно този артикул.
  • 【МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВАЖНИ СЪВЕТИ ПРЕДИ ЗАКУПУВАНЕ】 Този сешоар не загрява само СТУДЕН ВЪЗДУХ, мощността е 32W, главно за кърмачета, мъже и маслени бои, може да се използва и върху суха дълга коса, но може да ви отнеме повече време от други AC мощен отоплителен сешоар с кабел!
  • ???? 【ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИЗАЙН ЗА БЕБЕТА】 За разлика от домашния сешоар с променлив ток, DC сешоарът, предназначен за деца, се захранва от 2000mAh литиево-полимерни батерии. Когато постоянният ток преминава през продуктите, няма електромагнитна дифузия, вятърът е мек и безвреден и няма да бъде вреден за детския мозък. За здравето на бебетата , съветваме да си купите детски сешоари.
  • ???? 【ПРЕНОСЕН И УДОБЕН】 Сгънат дизайн за този сешоар, дръжката му може да бъде сгъната, лесна за носене и леко тегло, идеална за пътуване, къмпинг на открито, туризъм, плуване, боядисване с изсушено масло и др.
  • 【ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧИП КОНТРОЛ】 Защита от прегряване (Изключете захранването автоматично, когато се прегрее), Индикация за пълно зареждане и ниска батерия. Време за зареждане: 3.5h, Непрекъснато работно време: 35 min, Входна мощност за презареждане: AC100-240V 50 / 60Hz ..

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Безжичен сешоар MANLI

Безжичен сешоар MANLI

MANLI Безжичен  сешоар със сгъваема дръжка, DC Акумулаторен сешоар, Подходящ за закрито, на открито, къмпинг, туризъм

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ