Ергономична клавиатура и мишка Perixx Periduo 606

4275

Нов продукт

70,00 лв

-19,00 лв

89,00 лв

Perixx Periduo-606 Ергономична безжична компактна клавиатура и вертикална мишка Настолен комплект, разделена клавиатура, 4-посочно колело за превъртане, регулируема опора за китката и плоски клавиши с вертикална мишка German, QWERTZ

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

Periduo-606 е универсален за ергономично работно място, особено ако е малко работно място. Спестяващото място дуо се побира на малки работни маси, като например за лаптопи и предлага цялостен комфорт по време на продължително работно време.

Ергономичен компактен комплект клавиатура и мишка - висококачествен компактен настолен комплект, който е специално проектиран да намали натиска на ръцете ви по време на работа на компютъра и да ви даде предимството да пишете без усилие и спокойно. Компактна ергономична разделена клавиатура, здрава обвивка и извит дизайн на мини клавиатура със 7 мултимедийни клавиша и колело за превъртане в средата. Естествен ергономичен дизайн - с вградена регулируема опора за длани, която насърчава неутрално положение на китката, за да се предотврати синдром на карпалния тунел и RSI. Необходимо време на местообитание поради разделената клавиатура. Безшумна вертикална мишка. Безжична ергономична вертикална мишка в дизайн с 6 бутона, включително колело за превъртане и регулируема разделителна способност DPI (800/1200/1600).

* Моля, обърнете внимание, че някои компютърни системи може да свържат връзката, на нашия канал в YouTube ще намерите достатъчно видеоклипове за това как да свържете клавиатурата.

** Моля, имайте предвид, че има допълнителен магнитен бутон, който трябва да се регулира под различни ъгли, обяснително видео може да се намери на нашия канал в YouTube.

*** Моля, обърнете внимание, че се препоръчва използването на акумулаторни батерии. Този продукт изисква поне 3.0 напрежение. Ако желаете да използвате батерията, обърнете внимание на достатъчното захранване.

Банер.
Основна

Безжичен ергономичен компактен - PERIDU0-606

PERIDUO-606 е компактен и ергономичен и разполага със сменяема подложка за китката, която ви позволява да регулирате ъгъла си на писане, за да осигурите безкраен комфорт и е оборудвана с всички важни комбинации от клавиши като медия, сърфиране и имейл.

Увеличете максимално комфорта си с комбинацията от клавиатура и мишка.

Използвайте оптична мишка с висока разделителна способност с безшумно щракване и регулируем DPI Тази комбинация от клавиатура и мишка е идеална за всеки, който иска да работи ефективно и безшумно.

Спецификации на клавиатурата PERIDUO-606:

  • Ергономичен дизайн на разделяне
  • 7 мултимедийни функционални клавиша.
  • Клавиатура с вградено колело за превъртане (4D функция на мишката).
  • Безшумно щракване на вертикална мишка.
  • Размери на клавиатурата: 35,1 x 22,7 x 6,5 cm. Тегло: 682 g.
  • Размер на мишката: 10,5 х 6,7 х 5,8 см. Тегло: 145 g.
  • Включете и играйте.
  • Системни изисквания: Windows 7, 8 и 10

Степен

Задна

Мишка

Компактна 3D сплит клавиатура

Това устройство е компактна клавиатура без цифрова клавиатура. Бутоните за лява и дясна ръка са разделени на две групи, за да се намали огъването на китките ви навън.

Комфорт и удобство.

Колелото за превъртане на клавиатурата на клавиатурата може да се използва за странична навигация в четири посоки (нагоре, надолу, наляво и надясно). Освен това е интегрирана наклонена стойка за крака, с която можете да регулирате височината на позицията на ръката си.

Възможност за настройка към вашия перфектен ъгъл на писане.

Той има регулируеми крачета за по-добър оглед на отделните бутони. Има и удължител за опората за китката, който може да бъде прикрепен към дъното на опората за китката. Тази настройка ви дава отрицателно положение на наклон, за да ви позволи да постигнете неутрално положение на китката.

Лого.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Ергономична клавиатура и мишка Perixx Periduo 606

Ергономична клавиатура и мишка Perixx Periduo 606

Perixx Periduo-606 Ергономична безжична компактна клавиатура и вертикална мишка Настолен комплект, разделена клавиатура, 4-посочно колело за превъртане, регулируема опора за китката и плоски клавиши с вертикална мишка German, QWERTZ

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ