Стабилизатор за смартфон Hohem iSteady X

4276

Нов продукт

120,00 лв

-27,00 лв

147,00 лв

Hohem iSteady X Gimbal стабилизатор за смартфон, лек и сгъваем стабилизатор на телефон за плавно заснемане и стабилен видеозапис, 3-осен ръчен стабилизатор, съвместим с iPhone и Android

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

кардан стабилизатор за смартфон

Търсите ли усъвършенстван стабилизатор Gimbal за смартфон с компактен и лек дизайн, който ще ви осигури стабилни видеоклипове и снимки. И изработен от висококачествени материали, за да издържи дълго време?

Уморени ли сте от евтини смартфон стабилизатори на кардан на пазара, които имат основни характеристики и слаби двигатели със лоша система за стабилизация и изработени от нискокачествени материали и много бързо ще се разпаднат

СЛЕД ТОВА СТЕ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО:) НЕ СЕ ОТСТРАНЯВАЙТЕ, ЧЕ СТЕ ПОКРИТИ

Защо да изберем стабилизатор на стабилизатора Hohem?

  • Стабилизаторът на Hohem Gimbal, създаден за справяне със слабостите, открити при други стабилизатори, е направен от най-качествените материали с най-високи характеристики, за да отговори на всички ваши нужди и да надмине вашите очаквания.
  • Нашият усъвършенстван стабилизатор за смартфон, оборудван с подобрен двигател за самоадаптация и iSteady 3.0 Smart Algorithm против разклащане с точна система за проследяване на AI, която ще проследява незабавно лице или обект незабавно.
  • Този невероятен телефонен стабилизатор има надстроено приложение, което предлага безброй интелигентни режими, където можете да намерите куп шаблони за създаване на филми, които ще ви позволят да получите страхотни кинематографични кадри и творческо редактиране на видео, дори ако имате умения за нулева редакция.
  • Можете да снимате от нисък ъгъл, като задържите iSteady X отгоре надолу и смартфонът ще се завърти автоматично до гледна точка на снимане с нисък ъгъл заедно с вашето движение, за да избегнете взаимни смущения между двигателя.

Имате нужда от повече причини?

  • Изключително тънък и елегантен дизайн, лек и сгъваем
  • Лесно свързване и работа
  • Съвместим с повечето смартфони
  • Идеална идея за подарък

Какво чакаш?

Намерете стабилизатора на стабилизатор Hohem за смартфон и накрая притежавате усъвършенстван стабилизатор на кардан и НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ !!

кардан
стабилизатор на кардан

стабилизатор на телефона

видео стабилизатор за смартфон

3 оси кардан

iSteady 3.0 Алгоритъм против разклащане

Стабилизатор на стабилизатор Hohem за смартфон, оборудван с подобрени DC безчеткови двигатели и iSteady 3.0 алгоритъмна система против разклащане, iSteady X е компактен, но мощен за съвместимост с тегло на смартфона до 280g (9.8OZ).

Режим Selfie Stick Non-Stop Shooting

Режимът на селфи стик може да направи iSteady X като селфи стик, специфичният дизайн ви позволява да заключвате двигатели с повече възможности за продължаване на снимането и използване на стабилизатора на кардана, дори когато е изключен.

Поддържа се мобилен телефон с широкоъгълна камера

Наклоненият мотор под ъгъл прави кадри от широкоъгълни препятствия на дисплея на камерата безплатни. Този допълнителен дизайн на iSteady X предоставя допълнителна опция за потребителите с вградена в смартфон широкоъгълна камера. Обърнете внимание: Функцията не се поддържа за мобилни устройства, включително XIAOMI 10/10 Pro / CC9 Pro.

кардан

3 оси кардан

стабилизатор на кардан

С едно щракване към хоризонтално / вертикално заснемане

Удобно натиснете бутона за източник веднъж, за да го превключите между хоризонтално / вертикално заснемане, запишете най-добрия си момент под най-добрия ъгъл.

УМЕН ВРЕМЕТО НА ДВИЖЕНИЕТО

Искате ли да снимате видеозапис със закъснение при залез слънце, гледайки как денят се превръща в нощ? Използвайте iSteady X телефонен кардан! Предлага се с оригинален статив и батерия от 2000 mAh, която може да издържи до 8 часа, този стабилизатор на кардан за смартфон може перфектно да поддържа различни снимания във времето.

DOLLY ZOOM

Ефектът Dolly Zoom е, когато обектът ви остане със същия размер в рамката, докато фонът се придвижва по-напред или се приближава, което обикновено се постига чрез мащабиране и сложна постпродукция. Но с приложението Hohem pro & hohem iSteady X стабилизатор на кардан, автоматичното увеличение на количката може да бъде реализирано просто с едно щракване.

хем

iphone видео стабилизатор

стабилизатор на кардан за iphone

Джобен стабилизатор за кардан за смартфон

С лекия дизайн, iSteady X е с тегло само 0,57 lbs, но MAX полезният товар все още е до 0,62 lbs. Можете да приберете този кардан кардан смартфон дори в джоба си и да донесете този стабилизатор на кардан навсякъде. Насладете се на записването на вашите зрелищни моменти с този кардан на iPhone без никаква тежест.

8 часа бягане на Gimbal

Вградената батерия от 2000 mAh осигурява 8H продължително време на работа. Едно зареждане на пълен работен ден и почти може да отговори на нуждите ви през целия ден.

Моментен режим

Създавайте кинематографични видеоклипове с професионални умения, като се позовавате на множество шаблони, където можете автоматично да добавяте преходи, музика, филтри и други ефекти само с моментния режим.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Стабилизатор за смартфон Hohem iSteady X

Стабилизатор за смартфон Hohem iSteady X

Hohem iSteady X Gimbal стабилизатор за смартфон, лек и сгъваем стабилизатор на телефон за плавно заснемане и стабилен видеозапис, 3-осен ръчен стабилизатор, съвместим с iPhone и Android

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ