Спортен цифров часовник Willful 025

4282

Нов продукт

1 Брой

50,00 лв

-17,00 лв

67,00 лв

Willful 025 интелигентен часовник за мъже Жени IP68 Водоустойчив, Фитнес проследяващ сърдечен ритъм Спортен цифров часовник, Умен часовник за телефони с Android и телефони с iOS Съвместим iPhone Samsung

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Описание на продукта

умен часовник
умен часовник

умен часовник

умен часовник

умен часовник

3 циферблата и 11 спортни режима

Този интелигентен часовник има 3 циферблата, които могат да бъдат заменени и поддържа следните 11 спортни режима: Бягане на открито, Разходка на закрито, Разходка на открито, Бягане на закрито, Колоездене на открито, Колоездене на закрито, Елиптична машина, Гребник, Туризъм, Йога, Други. В часовника обаче могат да се показват само 3 спортни режима. Можете да го промените в приложението "Veryfitpro".

Точен пулсомер

Точно проследявайте пулса си през целия ден. Тъй като той може да следи сърдечната честота автоматично на всеки 5 минути през целия ден, можете да проверите графиката на сърдечния ритъм и данните за пулса за почивка / средна / макс / мин в приложението VeryFitPro. Следователно, това ще ви помогне да разберете състоянието на пулса и да направите корекция на начина си на живот и тренировка.

Автоматично наблюдение на съня и будилник

Автоматично проследявайте качеството на съня си през нощта. Приложението може да поддържа ежедневна, седмична и месечна графика на данни. Можете да научите колко сън получавате. И можете да настроите вибриращи аларми, да се събудите, за да започнете продуктивен ден, без да безпокоите другите.

умен часовник

умен часовник

умен часовник

Известие за обаждания и съобщения

След като свържете часовника с телефона си в приложението „Veryfitpro“, моля, задайте „сигнал за повикване“ и „предупреждение за sns“, след което можете да получавате сигнали от обаждания, съобщения, календар, имейл и социално приложение и да четете съобщенията директно на гледам.

(Моля, обърнете внимание: този часовник не може да отговаря на съобщения или да осъществява повиквания).

Обучение за релаксация

Релаксацията също е огромна част от поддържането на здраве. Нашият интелигентен часовник включва тренировка за дишане, която може да помогне за облекчаване на стреса и да ви фокусира през деня.

Заседнал напомняне

С този умен интелигентен часовник можете да получавате напомняния през целия ден, за да можете да знаете кога сте били неактивни за по-дълги периоди от време и да сте здрави през целия ден.

умен часовник

умен часовник

умен часовник

IP68 водоустойчив

Това е IP68 водоустойчив стандарт, така че не се притеснявайте да го намокрите и не се колебайте да се разровите под дъжда или когато си миете ръцете с включен интелигентен часовник Willful.

(Забележка: Моля, въздържайте се да позволявате на вашия смарт часовник да влиза в контакт с топла вода)

Хронометър

Лесно задавайте часове за вашите тренировки или за участие в други дейности като готвене у дома и много други. Можете да ги активирате чрез вашите интелигентни часовници, вместо чрез нашето приложение за повече удобство.

Супер дълъг живот на батерията

Просто заредете умишления си интелигентен часовник за 2,5 часа и се насладете на до 7 дни време на използване и 30 дни в режим на готовност, което ви позволява да преминете през деня си, без да се налага да презареждате.

умен часовник

Номер на модела: SW025 (ID205S)

ЧЗВ

Q1. Как да управлявам този интелигентен часовник?

О: Този интелигентен часовник не е пълен сензорен екран, той работи чрез продължително натискане и кратко натискане на сензорния бутон в долната част на екрана. (Дълго натискане за влизане и излизане, кратко натискане за превключване)

Q2. Как да изтеглите приложението?

О: Името на приложението е "Veryfitpro". Можете да изтеглите приложението „VeryFitPro“ в „Google play“ или „App Store“. Също така можете да го изтеглите чрез сканиране на QR кода в пакета. (Приложението изисква: то е съвместимо над IOS 8.0 и над Android 4.4 само за смартфон, но не и за компютър, iPad или таблет.) * Забележка: Приложението „VeryFitPro“ може да НЕ работи с мобилни телефони от серията Samsung Galaxy J (например Galaxy J3) , J7).

Q3. Как да зададете датата и часа?

О: Моля, изтеглете правилното приложение „Veryfitpro“ на телефона си и свържете часовника с телефона си в приложението („Устройство --- ID205S --- Потвърдете свързване на устройство“), след което данните, включително времето, ще се актуализират автоматично.

Q4. Как да почистите лентата на часовника?

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Спортен цифров часовник Willful 025

Спортен цифров часовник Willful 025

Willful 025 интелигентен часовник за мъже Жени IP68 Водоустойчив, Фитнес проследяващ сърдечен ритъм Спортен цифров часовник, Умен часовник за телефони с Android и телефони с iOS Съвместим iPhone Samsung

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ