Смарт часовник Skagen SKT5109

4284

Нов продукт

300,00 лв

-209,00 лв

509,00 лв

Skagen SKT5109 Цифров ръчен часовник

Този продукт не е в наличност

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ НА ФУНКЦИИТЕ

Материал на корпуса: неръждаема стомана

Неръждаема стомана 316L (Stainless steel) е много издръжлив материал, който не може да бъде практически унищожен. Е твърда (не се огъва, и не се чупи), цветно стабилна, антиалергична (не реагира с телесни течности и затова не освобождава в кожата и тялото никакви метални елементи) и има антикорозионна повърхност (повърхността е устойчива на окисляване и корозия. Също така е устойчива в сладка и солена вода).

Захранване: USB зареждане


Акумулаторът на часовника се зарежда чрез кабел с USB конектор. Като източникът на енергия можете да използвате мрежово зарядно, лаптоп или външна батерия.

Материал на верижката: неръждаема стомана

Неръждаема стомана 316L (Stainless steel) е много издръжлив материал, който не може да бъде практически унищожен. Е твърд (не се огъва, и не се чупи), цветно стабилен, антиалергичен (не реагира с телесни течности и затова не освобождава в кожата и тялото никакви метални елементи) и има антикорозионна повърхност (повърхността е устойчива на окисляване и корозия. Също така е устойчив в сладка и солена вода).

Аларма

Част от часовника е будилник, който може да се настрои на различни времена. При активация будилникът звъни.

Автоматична часова зона

Следенето на часа е работа на пълен работен ден, която оставете по-добре на апликацията на. Винаги посочва точното местно време независимо колко часови зони ще преминете.

Custom goal tracking

Определете си каквато и да е било цел (режим на пиене на вода, спортуване и пр.) и следете, как я изпълнявате.

Google Pay

Иновативен начин на плащане на компания Google LLC. За плащане на стоката или услугата не ви е необходимо портмоне или платежна карта, достатъчен ви е часовник и предлагане на тази услуга от вашата банка.

Капацитивен сензорен дисплей

Управлявате часовника изцяло посредством тъчскрийн. Капацитивната технология осигурява висока чувствителност дори и при нежно докосване, позволявайки по този начин всички функции и настройки да бъдат удобно и бързо достъпни. 

LED осветление

Използвайте дисплея на часовника като авариен фенер за осветляване на малки помещения. 

Микрофон

Управлявайте часовника с гласови команди с помощта на вграден микрофон. 

Наблюдаване на активността

Проследявайте вашата дейност и получавайте актуални информации за броя изминали крачки, изминалото разстояние и изгорелите калории.

Music Control

С часовниците имате по всяко време и на всякъде мигновен достъп до вашата любима музика. Натиснете бутона пусни и се потопете в тоновете, които ще повлияят върху вашите мисли, усещания и дейности.

Music Storage

Носете вашата музикална колекция и музикалните апликации винаги със себе си благодарение на мястото за съхраняване с размер до 4 GB.

Споделян GPS

Оставете се да бъдете навигирани и разстоянието до целта да бъде изчислена с помощта на вградения GPS чип.

Нотификации

Смарт часовниците умеят да ви предупредят със звуков сигнал за получено съобщение или събитие. Нотификациите може да се настроят за социални мрежи, SMS, имейл, апликации, календар и аларма.

Променящ се дизайн на циферблата

Променяйте вида на циферблата лесно и бързо. Възможностите са почти неограничени и зависи само от Вас, дали ще изберете любима снимка или дизайн с циферблат на луксозен часовник.

Бързо USB зареждане

Можете да заредите часовника почти навсякъде и изключително бързо. USB зарядното с магнитен конектор ще зареди li-ion акумулатора до 80 % от капацитета му до един час. 

Мониторинг на сърдечната дейност

Часовникът може да се превърне във Ваш личен треньор. По време на всяка ваша дейност или тренировка автоматично измерва Вашата сърдечна дейност.

smartwatch

Часовникът чрез Bluetooth синхронизирате с устройства, работещи под системата Android и IOS.

Хронограф

Хронографът дава възможност да се измерват интервали от време.

Водоустойчивост: 30M/3ATM

"Часовници с означена водоустойчивост 30М/3ATM са предназначени за случаен контакт с вода (измиване на автомобила, дъжд). 30M/3ATM означава степента на водоустойчивост, стандартизирани по норма ISO 2281. ISO тестовете включват температурни промени, дълбочина, налягане (вода, въздух) по различно време в покой и при манипулация с оперативната част на часовника."

Стъкло: минерално

В момента се касае за най-разпространения тип часовникарско стъкло. То е изключително твърдо и има високо съдържание на силиций, благодарение на което sa  е изключително устойчиво на надраскване и износване. Но това обаче не означава, че е изцяло устойчиво на надраскване.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Смарт часовник Skagen SKT5109

Смарт часовник Skagen SKT5109

Skagen SKT5109 Цифров ръчен часовник

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ