Автомобилно радио ieGeek K302, 4x60 W, Stereo, LCD, Bluetooth, Handsfree

4291

Нов продукт

63,00 лв

-10,00 лв

73,00 лв

 ieGeek Автомобилно радио Bluetooth Handsfree двоен LCD дисплей с часовник, MW и FM, RDS (система за радио данни), стерео радио за кола (30 места за памет), USB / AUX вход / MP3 / FLAC / SD карта

Този продукт не е в наличност


Описание на продукта

Представяне на марката:

Създадена през 2005 г., IeGeek е един от най-известните производители на автомобилни радиостанции, които произвеждат и разпространяват автомобилни стерео уредби. След 14 години развитие, всички продукти на ieGeek се радват на отлична репутация на пазара и се оценяват от нашите клиенти заради високото им качество и конкурентоспособност.

Днес ieGeek използва собствените си технологии, за да предложи на клиентите по-широка гама от продукти.

Изберете ieGeek и вие избирате безопасност, надеждност и много високо качество.

11.
2

Стерео стерео радиото на ieGeek:

Пътуването е много скучно?

Искате ли никога да не пропускате важна информация за трафика?

Насладете се на вашата цифрова музика с радиостанцията за кола ieGeek Bluetooth. Слушайте любимите си FM / MW радиостанции и използвайте вградения еквалайзер, за да промените стила на звука. С технологията Bluetooth можете да възпроизвеждате и контролирате музика, както и да осъществявате разговори със свободни ръце. Автомобилното радио AM / FM Bluetooth, с функция RDS, можете да получавате важна информация за трафика в реално време, за да избегнете проблемни пътни ситуации навреме.

Описание:

Напрежение: 12 волта (трябва да се спазват преди монтажа) Макс.

Изходна мощност: 4 x 60 вата,

Съдържание на кутията: 1 x Bluetooth радио за кола.

1 x дистанционно управление, 1 x ръчно (френски), различни аксесоари.

Внимание: Моля, уверете се, че инсталацията е правилна и сте получили професионална помощ. В противен случай неправилната инсталация може да причини късо съединение и повреда на машината.

  • VHF / MW стерео радио с RDS функция (макс. 30 радиопредавателя).
  • Bluetooth Handsfree и Bluetooth възпроизвеждане на музика
  • Поддържа възпроизвеждане на MP3 / WMA / WAV / FLAC аудио файлове в множество формати
  • Двоен LCD дисплей, независим часовник
  • Поддържа дистанционно управление
  • Входове: USB, Aux-in (3,5 мм), Micro SD
  • Изходи: Поддържа външен високоговорител
  • USB 2.1 Връзка за зареждане, изключете оригиналната технология с памет.
3.

Независим дисплей на времето

Малък отделен екран показва времето и помага за намаляване на зрителната умора. Просто включете ключа на колата и го завъртете на ACC, за да покажете часа. Удобен и безплатен за контрол с всяка минута по-добре.

3.

 
4.

 
5.

 
6.

Особеност

4.1.

RDS.

22.

Bluetooth връзка:

Свържете телефона или таблета си с Bluetooth. Лесно обаждане със свободни ръце: Натиснете кратко, за да отговорите или отхвърлите повикването. Възпроизвеждане на музика: Активирайте софтуера за възпроизвеждане на музика на вашето устройство и натиснете бутона за режим на радиото в автомобила, за да изберете възпроизвеждането на Bluetooth аудио (режим Bluetooth) на вашата любима музика.

Функция RDS:

Функцията RDS ще ви помогне автоматично да търсите същата честота на предавателите и да получавате информация за трафика за спешни случаи навреме, за да осигурите вашата безопасност на пътя. Това включва избора на AF (алтернативна честота), TA (трафик) и PTY (тип програма). Дори ако шофирате на различно място, съхраненият предавател няма да бъде загубен.

Памет при спиране на захранването:

Автомобилното радио може автоматично да записва избора на предавателя, когато устройството внезапно е без електричество. Важна забележка: Уверете се, че жълтият кабел е правилно свързан към положителния електрод на акумулатора на автомобила. Ако случаят не е такъв, няма да работи.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Автомобилно радио ieGeek K302, 4x60 W, Stereo, LCD, Bluetooth, Handsfree

Автомобилно радио ieGeek K302, 4x60 W, Stereo, LCD, Bluetooth, Handsfree

 ieGeek Автомобилно радио Bluetooth Handsfree двоен LCD дисплей с часовник, MW и FM, RDS (система за радио данни), стерео радио за кола (30 места за памет), USB / AUX вход / MP3 / FLAC / SD карта

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ