LED лампата зa дневна светлина Simbr GLD 1001

4303

Нов продукт

35,00 лв

-11,00 лв

46,00 лв

SIMBR Лампа за дневна светлина Лампи за дневна светлина LED лампа за терапия Слънчева светлина 10000 Lux с 3 светлинни цвята и множество регулируеми нива на яркост, 10-30 минути таймер, без UV

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

Лампа за дневна светлина Simbr

Лампа за дневна светлина Simbr

Слънчевата светлина е съществена част от здравословния начин на живот, но много от нас не получават необходимото количество дневна светлина, за да изпитат нейните предимства.

Лампата за дневна светлина Simbr имитира слънчева светлина с пълен спектър светлина до 10 000 лукса, за да подобри настроението, енергията, съня и остротата - но без вредни UV лъчи.

1

2

3

3 регулируеми цвята и регулируеми нива на яркост

Лампата за бюро има 3 различни цветни температурни лампи (дневна бяла, естествено бяла и топло жълта), които са подходящи за различни работни среди и настроения.

Можете да изберете по-ярка бяла светлина, когато работите или четете, докато гледате телевизия, мека естествена светлина и по-тъмна топла светлина, когато спите.

Множество различни регулируеми яркости

Можете свободно да регулирате светлината, за да я затъмните или ярко осветлите. Когато четете или работите, можете да настроите светлината по-ярка, а когато гледате телевизия или почивате, можете да регулирате светлината по-тъмна.

Трябва да натиснете бутона само за дълго време, за да регулирате яркостта по всяко време.

10/20/30 минути време

Можете да регулирате времето на задържане за различна яркост, има бутон за настройка на времето. След настройка може да се изключи след 10 минути или от 20 минути до 30 минути. Можете да работите тихо, да учите или да си почивате. Можете също така да зададете изключване по време, за да спестите енергия.

5

5

6

С 5 V USB кабел

Получете захранване, като свържете 5V USB кабела. Можете да свържете зарядното устройство, захранващата банка и лаптопа.

Съвет: Лампата за дневна светлина трябва да бъде свързана към USB захранване за използване. Лампата за дневна светлина не съдържа батерия и не може да се зарежда.

Стояща скоба

На гърба на този продукт има стоящо място. Можете да го поставите навсякъде, например на бюро, масичка за кафе, нощно шкафче или легло.

Преносим

Малък и лек дизайн - Можете да го поставите в раница, да го носите и използвате навсякъде и по всяко време и да го използвате на улицата, в хотела или в офиса.

Сцена
Съдържание на кутията:

Защо да купуваме нашата лампа за дневна светлина?

LED лампата за дневна светлина Simbr предлага индивидуално регулируеми светлинни терапии. Нашият уникален контрол на отблясъците елиминира неприятните отблясъци и горещите точки и осигурява равномерно разпределение на светлината. В допълнение, нашият дизайн на технологията за премахване на трептене предлага по-безопасно и приятно изживяване със светлинна терапия, което също прави очите ви щастливи. Изберете между 3 нива на яркост. Неговият тънък, лек и преносим дизайн на таблет го прави идеален за използване у дома, офиса, общежитието или пътуването.

Както всички лампи за дневна светлина, лампата за дневна светлина Simbr предлага и бяла светлина с до 10 000 лукса. Така можете да увеличите енергията, да подобрите настроението, да регулирате съня и да подобрите фокуса си.

Лампата за дневна светлина не може да се зарежда и трябва да бъде свързана към USB захранване.

Съдържание на пакета:

  • 1 x лампа за дневна светлина
  • 1 x 5 V USB кабел
  • 1 x зарядно
  • 1 х ръчно

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

LED лампата зa дневна светлина Simbr GLD 1001

LED лампата зa дневна светлина Simbr GLD 1001

SIMBR Лампа за дневна светлина Лампи за дневна светлина LED лампа за терапия Слънчева светлина 10000 Lux с 3 светлинни цвята и множество регулируеми нива на яркост, 10-30 минути таймер, без UV

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ