Кабелни слушалки за игри EKSA E3000

4304

Нов продукт

40,00 лв

-18,00 лв

58,00 лв

EKSA E3000 Кабелни слушалки за игри със стерео съраунд звук, Слушалки за игра за чат с микрофон с шумопотискане, LED светлина, Слушалки над ушите с за мобилни устройства, лаптопи, компютри, PS4, Nintendo Switch

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

1

Професионални игрални слушалки EKSA, микрофон за регулиране на шума на 360 ° за PS4, компютър, лаптоп, контролер Xbox One, превключвател Nintendo

Оборудвани с превъзходни 50-милиметрови аудио драйвери, настроени от усъвършенствани акустични техники, компютърните слушалки създават мощен стерео съраунд звук и предлагат широк честотен диапазон и богат точен звук, за да подобрят завладяващото гейминг изживяване.

Пълна с регулируема лента за глава и мека слушалка за уши, изработена от мемори пяна, компютърните игрални слушалки ще ви осигурят изключително удобно изживяване. Цялостните чаши за уши с бионичен протеинов слой могат ефективно да защитят ушите ви и да избегнат дискомфорт след продължително използване.

Въртящият се на 360 ° микрофон с шумопотискане може да ви даде звуци с голяма чувствителност и да възприеме гласа ви изцяло. Той филтрира повечето шумове от околната среда около вас и осигурява разговори в реално време без забавяне.

Ярка RGB светлина и CD Grain: Шест цвята RGB дишаща светлина и завладяващо CD зърно, разположени върху чашите за уши, помагат да се подчертае атмосферата на играта. (USB интерфейсът е само за захранване на LED светлини.)

Използвайки безкислородна медна жица с чистота 99,95%, проводимостта е добра, изкривяването на сигнала е намалено, жилавостта на проводника е подобрена, проблемът с намотката е ефективно решен и експлоатационният живот на медната сърцевина е защитен.

Слушалките за игри EKSA работят с контролери Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch и съвместим телефон / таблет, 32-битова и 64-битова Win 7 / Win8 / Win8.1 / Win 10 / XP, Mac, Linux и устройства с 3,5 мм Връзка.

1

1

1

Превъзходно аудио представяне

Професионалните игрални слушалки EKSA, с високо чувствителен микрофон и технология за намаляване на шума, намаляват разсейващия фонов шум, за да съберат гласа ви ясно. Лесно за използване регулиране на силата на звука и един бутон за изключване на звука на микрофона, лесен за вашата игра.

Разширени 50-милиметрови драйвери

Игралните слушалки EKSA с вграден мощен 50-милиметров магнитен неодимов драйвер, носят по-високо качество на звука от 40-милиметровия драйвер. Създайте завладяващо игрово изживяване за вас!

Еластична греда на главата

Слушалките за игри EKSA използват по-добър дизайн на лъча на главата, перфектно очертани по цялата ви глава. Теглото на слушалките се разпределя равномерно, за да се премахнат всички точки на натиск. И окачената лента за глава може да пасне автоматично на главата ви.

1

1

1

Ергономичен дизайн

Със супер меки протеинови слушалки за уши, балансирано разпределение на теглото и намалена сила на затягане, за да увеличите максимално комфорта, няма да почувствате дискомфорт, докато носите тези геймърски слушалки, дори при продължителни игри.

Слушалки за игри с изключително качество

Игралните слушалки EKSA са изработени от висококачествен гъвкав материал, имат здрава конструкция. Уверете се, че използвате по-дълъг живот

Издръжлив кабел

Изключително издръжлив кабел с дължина 2,2 м, позволявайте повече да не бъдете обвързани с къс кабел по време на играта си! Подобрете цялостното си игрово изживяване със страхотните слушалки!

1

Спецификации:

1. Диаметър на водача: 50 мм

2. Импеданс: 32 Ohm

3. Чувствителност: 114dB +/- 3dB при 1KHz

4. Честотен обхват: 20Hz-20KHz

5. Микрочувствителност: -36dB +/- 1dB

6. Кабел за слушалки: USB кабел

7. Дължина на кабела: 2.2M / 7.22 ft

Съдържание на пакета:

1 x игрални слушалки EKSA E3000

1 x Y сплитер кабел

1 x Ръководство на потребителя

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Кабелни слушалки за игри EKSA E3000

Кабелни слушалки за игри EKSA E3000

EKSA E3000 Кабелни слушалки за игри със стерео съраунд звук, Слушалки за игра за чат с микрофон с шумопотискане, LED светлина, Слушалки над ушите с за мобилни устройства, лаптопи, компютри, PS4, Nintendo Switch

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ