4G LTE мобилна точка за достъп GlocalMe U2S

4311

Нов продукт

79,00 лв

-10,00 лв

89,00 лв

GlocalMe U2S 4G LTE високоскоростна мобилна точка за достъп, глобална WiFi преносима точка за достъп с 1 GB глобални първоначални данни, без такси за роуминг на SIM карта Travel Pocket WiFi точка за достъп MIFI (сиво)

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

д

GlocalMe предлага СВЪРШНА СДЕЛКА в локални пакети данни, за да ви помогне да работите, учите и забавлявате от дома! Пазете се в безопасност, останете вкъщи!

Социално дистанциране? Изолация? Разбираме, че новият домашен живот ви отегчава, затова GlocalMe е тук с вас по време на пандемията. Преди 30 юни 2020 г. избраните локални пакети данни са в СВЪРШНА СДЕЛКА! Което означава, че можете да спестите 50% за бърза и надеждна връзка за данни по време на вашата работа, учене и забавление от дома!

Офертите са запазени за местни потребители и са достъпни само в мобилно приложение! Влезте в акаунта си и вземете допълнителни данни СЕГА!

д

Какво ще получите с Glocalme U2S?

Поддържането на връзка е основен приоритет.

Докато продължаваме да наблюдаваме отблизо въздействието на болестите върху общностите в цялата страна, ние осъзнаваме, че клиентите на Glocalme разчитат на нашата мрежа, за да гарантират, че имат критични връзки със семейства, близки и доставчици на спешни услуги.

За да можете изцяло да разчитате на нашата мрежа, имаме екипи, които работят, за да гарантират, че тя работи за всички наши клиенти.

Поддържане на връзка. Това е, което винаги сме правили. Това е, което винаги ще правим.

д

д

д

Видео конференция

Онлайн обучение

Слушам музика

д

GlocalMe е обхванал над 144 държави и региони и се опитва да покрие по-широка зона с безплатен роуминг.

  1. Азия: Япония, Южна Корея, Китай, Сингапур, Индия, Малайзия, Комбоджа, Тайланд, Виетнам, Хонконг (Китай), Макао (Китай), Индонезия, Тайван (Китай), Филипини, Обединени арабски емирства, Катар и др.
  2. Европа: Обединено кралство, Франция, Италия, Испания, Швейцария, Германия, Гърция, Норвегия, Финландия, Люксембург, Монако, Турция, Словакия и др.
  3. Северна Америка: САЩ (Аляска, Хавай), Канада, Мексико, Панама, Сайбан, Коста Рика и др.
  4. Южна Америка: Бразилия, Перу, Чили, Боливия, Уругвай, Аржентина, Колумбия и др
  5. Океания: Австралия, Фиджи, Нова Зеландия, остров Северна Мариана;
  6. Африка: Алжир, Ангола, Египет, Гана, Кения, Мароко, Южна Африка, Танзания, Мавритус, Замбия и др.

д


Многобройни планове за данни

За повече информация относно пакета данни и покритието, моля, проверете на www.glocalme.com

Защо да изберете Glocalme u2s (обновена версия) Mobile Hotspot?

1. Лесно за ползване приложение: с приложението GlocalMe можете да управлявате данните си интелигентно, като попълвате баланса си, купувате пакети с данни и лесно проследявате подробно взаимодействие с данните.

2 вида режим на зареждане: PAYG (pay-as-you-go): Плащате само за точното количество данни, които използвате.

3. Пакети: Има 3 вида пакети: индивидуални пакети за единична държава, многостранични или регионални пакети и глобален пакет.

Промоцията на 4.12G и 24G Data пакет за САЩ ще приключи през юни.

6

6

6

GlocalMe може да свърже до 5 устройства

Включително смартфони, подложки, лаптопи и други интензивни устройства за данни. Той е много удобен за семеен потребител и полезен за бизнес среща.

1 слот за SIM карта за допълнителна гъвкавост

GlocalMe работи и като традиционна отключена Wi-Fi точка за достъп или Mi-Fi; Безопасен личен джобен Wi-Fi; 3500mAH батерия, 7 * 24 часа услуга на гореща линия.

WIFI за частна сигурност

GlocalMe използва най-сигурния протокол за защита, за да защити вашата WIFI връзка. Също така с приложението GlocalMe можете да управлявате ефективно и интелигентно използването на данните. Лесно проследявайте подробно взаимодействие с данните, свързвайте се с лична мрежа, лична мрежа, купувайте данни.

Описание на продукта

Цвят: U2S-Gary

///


Информация за продукта

Цвят: U2S-Gary
Размери на опаковката5,7 х 3 х 1,4 инча

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

4G LTE мобилна точка за достъп GlocalMe U2S

4G LTE мобилна точка за достъп GlocalMe U2S

GlocalMe U2S 4G LTE високоскоростна мобилна точка за достъп, глобална WiFi преносима точка за достъп с 1 GB глобални първоначални данни, без такси за роуминг на SIM карта Travel Pocket WiFi точка за достъп MIFI (сиво)

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ