Прожекционен будилник Mpow hm353a

4317

Нов продукт

50,00 лв

-16,00 лв

66,00 лв

Mpow Цифров FM Прожекционен будилник DIMMABLE SNOOZE 5 "LED проектор

Този продукт не е в наличност

Mpow Цифров FM Прожекционен будилник DIMMABLE SNOOZE 5 "LED проектор
Модернизиран MPOW FM проекционен часовник с 2 аларми, мултифункционален извит часовник с екран, 5-инчов LED дисплей с димер, 5 нива на яркост на дисплея, 4 регулируеми звука на алармата (Chord Music / Waves Sound / Twitter / FM Radio), 3 нива на звука, 9-минутна функция за отлагане, Нощен будилник за спалня, кухня, офисТочки за куршуми:

Модернизиран ултра-ясен проекционен часовник. Mpow, надграден 5-инчов цифров часовник с регулируем на 120 ° проектор (от -30 ° до 90 °) проектира изключително ясно време върху тавана или стената в диапазона от 0,5-3м / 1,6-10 фута. Подобрена 3 регулируема яркост на прожекцията (Dim-Medium-Bright) отговаря на вашите различни нужди. ЗАБЕЛЕЖКА: Оптималното изпъкнало разстояние е 2-3 м / 7-10 фута.5-инчов извит LED дисплей с димер. Елегантен проекционен часовник Mpow с извит дизайн създава елегантни визуални ефекти и пасва идеално на вашите мебели. Усъвършенстваните 5 нива на яркост на дисплея (Dim-Low-Medium-Bright-Ultrabright) ви позволяват да зададете дисплей на екрана, както искате. Изключете дисплея на екрана и оставете прожекцията на будилника на тавана през нощта, времето е ясно да се види с един поглед без очила.2 аларми, 4 тона на звънене и 3 тома. Mpow часовникът се предлага с 2 аларми, които могат да бъдат настроени по различно време в един и същи ден. 4 алармени звука за избор: акордова музика / звук на вълните / twitter / FM радио. Силата на звука също се регулира между 3 нива. Просто задайте идеалния като мелодия за събуждане и се насладете на ставането с комфортен звук, вместо шумно жужене. 9-минутна функция за отлагане ви дава допълнителни 9 минути сън.FM радио с таймер за заспиване. Съхранявайте до 15 FM предварително зададени станции от 76.0 до 108.0MHz. 33-инчовата антена може да бъде удължена, за да подсили радиосигнала, което ви позволява да слушате музика, новини и прогноза за времето. Проектиран с функцията таймер за заспиване, можете да настроите таймера за заспиване (между 5, 10, 15, 30, 45, 60, 75, 90 минути или ИЗКЛ) и радиото автоматично ще се изключи след определеното време.USB порт за зареждане на телефони. USB изходният порт в задната част на часовника ви позволява лесно да зареждате смартфони iPhone или Android, което избягва изтощената батерия, докато спите и ви позволява да сте готови за работа, когато се събудите.


Описание:Елегантен на външен вид, практичен по функционалност

Модернизиран компактен часовник Mpow се вписва перфектно във вашата нощна маса или офис маса и не заема много място.
120 ° проектор (90 ° напред или 30 ° назад): Прожектирайте времето върху тавана с 3 яркости на проекцията (Dim-Medium-Bright).
Дъговиден LED дисплей: 5-степенна яркост на дисплея (Dim-Low-Medium-Bright-Ultrabright) се предлага за вашите различни нужди.
2 аларми: 4 регулируеми мелодии на звънене и 3 нива на силата на звука осигуряват множество възможности за избор на аларми за събуждане.
FM радио: От 76.0 до 108.0MHz, съхранявайки до 15 FM станции.
9min Функция за отлагане: Насладете се на съня за допълнителни 9 минути
Функция таймер за заспиване: 5-10-15-30-45-60-75-90 минути продължителност на слушане и радиото автоматично ще се изключи след определеното време.
USB порт за зареждане: Зареждайте плавно смартфоните си, докато спите през нощта


Надграденият часовник осигурява по-добро използване на опит

Екипът на Mpow се ангажира с разработването на по-добри будилници за глобални клиенти. Ние се фокусираме върху потребителския опит и се опитваме да подобрим полезността и качеството на продуктите.

В сравнение със старата версия, часовникът с нова версия Mpow е подобрен в 3 аспекта:

Размазаната проекция на времето се подобри до по-ясна проекция на времето
3 регулируема яркост, увеличена до 5 регулируема яркост
1 фиксиран обем, надстроен до 3 нива на настройка на силата на звука


Изключително ясно изображение и регулируема яркост

5-инчовият голям дисплей ви показва ясна картина за времето, лесно за четене от далечно разстояние. Димерът от 5 нива на яркост ви позволява да настроите дисплея на по-ярка настройка през деня и по-мек през нощта. Дъгообразният дисплей ви позволява да видите времето от многоъгълно.Двойни аларми с 4 допълнителни звука за аларма

Всяка аларма е лесна за управление, подходяща за различно време на събуждане. Просто задайте 2 отделни аларми за събуждане, когато вие и вашият партньор ставате по различно време. Перфектен за случаи като изпращане на деца на училище или ходене на работа в делнични дни.
Вместо традиционния звук, можете да изберете 4 тона на звънене: акордовата музика, звукът на вълните, Twitter и FM радиото. Изберете звънчето си за събуждане и се насладете на събуждане с красива мелодия.
FM радио От 76.0 до 108.0MHz

Радиото с часовник Mpow има памет за съхраняване на до 15 FM станции.
Слушайте музика, новини, токшоута, спорт, истории или прогноза за времето, колкото искате от 76,0 до 108,0MHz.
Радиото с 33-инчова антена, която може да бъде удължена за усилване на радиосигнала.
Забележка: Моля, развийте антената до пълната й дължина. Можете също да залепите края на антената върху стената, за да подобрите приемането на сигнала.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Прожекционен будилник Mpow hm353a

Прожекционен будилник Mpow hm353a

Mpow Цифров FM Прожекционен будилник DIMMABLE SNOOZE 5 "LED проектор

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ