IP Мини камера FREDI L12, WiFi, Детектор на движение, Микрофон /

4335

Нов продукт

53,00 лв

-10,00 лв

63,00 лв

Fredi- WiFi безжична мини камера , HD 1080 P, WiFi IP камера с детектор на движение / микрофон / видеозапис, за iPhone / Android телефон / iPad

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

Мини камера FREDI ви носи всичко необходимо за домашна сигурност. Характеристика:

Тази мини камера е преносима и може да записва и записва всичко, което пожелаете по всяко време. Наистина лесен за използване, практичен за всички хора. Резолюция 1080p с широк ъгъл 140 °: Изображенията и видеоклиповете се показват с висока разделителна способност. Това устройство е оборудвано с детектор на движение и аудио видео изход. С видео стабилизация и инфрачервени светодиоди това устройство може да записва видеоклипове дори на тъмно.

Лесен за настройка и използване:

Изисквания за Wi-Fi (безжична) свързаност: само 2,4 GHz рутер WLAN мрежа, 5 GHz WiFi не е наличен. Изисква смартфони Android / iOS с безплатното приложение за мини камера за конфигуриране на Wi-Fi.

Бърза и лесна настройка:

Мини камерата FREDI се доставя с подробно ръководство с инструкции за работа. Тази безжична мини камера може да бъде настроена бързо и лесно от всеки Wi-Fi потребител, използващ мобилно устройство. Незабавно гледайте видео на живо с вашия компютър, таблет или телефон от всяко място.

1
3.

Многофункционална

Мини камера FREDI може да се използва в дома, офиса, склада, градината и дори като камера в автомобила или камера за дрон. Компактен е, трудно се вижда. Четири камери могат да се показват едновременно на едно приложение за смартфон с четири споделени екрана

3.

4.

5.

6.

Функция за нощно виждане

Оборудван с функция за нощно виждане, тъй като излъчва инфрачервена светлина дори на тъмно място, той може да снима здраво в черно и бяло. Вече не е нужно да се притеснявате за нощни снимки, което ви осигурява фантастично преживяване през нощта дори в тъмното и пълна защита, за да видите цялата стая през нощта. Тъй като отговаря на автоматичното повторно записване (записване с презапис), няма нужда да се притеснявате за недостатъчен капацитет на картата с памет.

HD 1080P мини камера.

С широкоъгълен обектив 140 °, невероятно качество на HD видео от 1920 x 1080P и 30 кадъра в секунда, вие получавате повече подробности и по-ясно видео изображение, за да знаете какво се случва. Той може да съответства и на запис на глас.

Откриване на движение и известие за натискане

Когато се открие движение, тази мини камера записва изображение и изпраща съобщение до вашия телефон. Ще получите известие за приложението навреме, можете също да записвате в определен час или запис с активирано движение и да гледате видеоклиповете и снимките по всяко време и навсякъде, за да можете да следите всяка стъпка.

360 ° свободно въртене

Работата с камерата е много проста. С магическа основа 360 ° завъртате ръчно шпионската камера. Зареждайки се по време на запис, можете да промените ъгъла на снимане по желание.

7.

Съдържание:

1 х мини камера

1 x USB кабел.

1 х държач.

1 x ръководство за потребителя.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

IP Мини камера FREDI L12, WiFi, Детектор на движение, Микрофон /

IP Мини камера FREDI L12, WiFi, Детектор на движение, Микрофон /

Fredi- WiFi безжична мини камера , HD 1080 P, WiFi IP камера с детектор на движение / микрофон / видеозапис, за iPhone / Android телефон / iPad

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ