Игрова конзола Douddy bc 20x, 220 HD игри 16 bit, 3" екран

4336

Нов продукт

1 Брой

49,00 лв

-10,00 лв

59,00 лв

Douddy 16-битови игри , вградени 220 HD игри, 3,0-инчов екран, презареждаща се конзола

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
  • 16-битова VS 8-битова - В сравнение с 8-битовата, 16-битовите игри имат по-красиви снимки и по-добри музикални ефекти. Така че, това ще донесе на играчите по-голяма дълбочина и по-добро игрово изживяване.
  • 20220 страхотни игри, всички предварително заредени - особено ако имате нужда от начин да забавлявате децата си без интернет, това е добър подарък. Вградените 220 класически интересни игри са достатъчно добри, за да могат да избират. И всяка игра е строго подбрана без никакво повторение.
  • Роден за деца - Тази ръчна игрова конзола е специално създадена за деца! Независимо дали е цветът, формата, теглото, оформлението на копчетата, трайни, опаковки, инструкции и т.н., той е чудесен за нашите прекрасни деца по целия свят! Дори 3-годишен може да се забавлява да играе и да разбере.
  • Три дизайн на захранването - Захранва се от акумулаторна литиева батерия, която е включена. След като отворят пакета, децата могат да играят игри с удоволствие веднага. Второ, можете да използвате USB кабела plug & play с power bank. Три, можете да използвате AAA. Супер дизайн!

Описание на продукта

Цвят: Червен

Вградените 220 16-битови страхотни HD игри са чудесен подарък за всички, които обичат да играят електронни игри.

Относно игрите:
1. Най-голямото значение на играта е в изследването и откриването, така че да можете да продължите да навлизате в непознатото и да растете! Насладете се на процеса на игра.

2. Някои игри ще имат разлики в работата, може да работят само 2 или 3 функционални клавиша. Това не е грешката на бутона.

3. Когато машината има заглушен звук, забавен звук, надраскан екран или е в мъртво състояние, моля, сменете батериите, за да получите оптимална производителност.

4. Моля, прочетете внимателно инструкциите за въвеждането на игрите.

Пакетът съдържа:
1 x конзола за игра
1 x USB кабел
1 x ръководство на потребителя
1 × акумулаторна литиева батерия

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Игрова конзола Douddy bc 20x, 220 HD игри 16 bit, 3" екран

Игрова конзола Douddy bc 20x, 220 HD игри 16 bit, 3" екран

Douddy 16-битови игри , вградени 220 HD игри, 3,0-инчов екран, презареждаща се конзола

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ