Водоустойчива камера за обратно виждане Uzone MS034

4359

Нов продукт

1 Брой

100,00 лв

-22,00 лв

122,00 лв

Uzone WiFi Magnetic Wireless Backup Camera Reversing Camera IP68 Водоустойчива камера за обратно виждане Hitch Camera за ремаркета, туристически ремаркета с Smart APP Интелигентна Съвместима с Android и iPhone

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Описание на продукта


Тази малка магнитна камера се свързва чрез WiFi с вашето мобилно устройство, което ви позволява да видите изгледа на камерата на екрана на вашето устройство. Системата работи както с Android, така и с Apple устройства с приложение. С тази система от камери ще можете да видите камерата на мобилното си устройство l! Няколко потребители могат да гледат камерата в приложението Safetyeye едновременно. Силният WiFi сигнал осигурява непрекъсната връзка за разстояния до 50 фута! Камерата се захранва от акумулаторна батерия и има мощна магнитна основа, която може да се прикрепи към задната част на автомобила ви при всяко закачване.

Приложение: Android: Изтеглете APP „safetycam“ от Google play store. IOS: Изтеглете приложението "Safetyeye" от магазина за ябълки. Професионален съвет: Не е необходима съществуваща WiFi или интернет връзка, за да работи това. Предавателят създава WiFi мрежа, която ще работи навсякъде.

За човек, който има единствените задължения да закачи ремарке, тази безжична камера за заден ход помага изключително и ви спестява много време. Ако имате ремарке и нямате резервна камера, това е задължително, независимо дали пътувате с друг човек. Винаги е добре да имате допълнителен набор от очи, ако в крайна сметка отидете соло.

Характеристика

  • WiFi връзка: Прегледайте камерата за прикачване на мобилно устройство! Тази малка камера с магнитно прикачване се свързва чрез WiFi с вашето мобилно устройство, което ви позволява да видите изгледа на камерата на екрана на вашето устройство. Pro съвет: Нямате нужда от съществуваща WiFi или интернет връзка за да работи това. Предавателят създава WiFi мрежа, която ще работи навсякъде.
  • Инсталира се за секунди: Настройката включва само две стъпки; монтиране на камерата магнитно към всяка метална повърхност и свързване с мобилно устройство чрез WiFi. Разглеждането на вашето устройство не става по-лесно от това!
  • Страхотна картина през нощта: 12 инфрачервени светлини осигуряват страхотно нощно виждане до 30 фута дори и в най-тъмната нощ! Това нощно виждане не се нуждае от околна светлина.IP68 Водоустойчив рейтинг, може да работи добре при всякакви метеорологични условия.
  • Магнитна стойка за камера: Камерата се предлага със здрава магнитна основа, която й позволява лесно да се монтира на всяка метална повърхност. Просто прикрепете камерата, за да ви осигури най-добрия изглед за прикачване и ще бъдете добре!
  • Акумулаторна батерия: Камерата се захранва от включената акумулаторна батерия. Батерията се зарежда лесно с USB захранващия кабел.Пакетът включва:

1 × камера за заден ход
1 × USB кабел за зареждане
1 × ръководство на потребителя

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Водоустойчива камера за обратно виждане Uzone MS034

Водоустойчива камера за обратно виждане Uzone MS034

Uzone WiFi Magnetic Wireless Backup Camera Reversing Camera IP68 Водоустойчива камера за обратно виждане Hitch Camera за ремаркета, туристически ремаркета с Smart APP Интелигентна Съвместима с Android и iPhone

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ