Фитнес гривна Huawei Band 4e AW70

4364

Нов продукт

50,00 лв

-11,00 лв

61,00 лв

HUAWEI Band 4e, фитнес тракер , режим на баскетбол, 2 седмици живот на батерията, 5ATM, водоустойчив, 6-осен сензор за движение, професионално бягане, Sakura Coral

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

HUAWEI Band 4e Smart Band Fitness Tracker е революционен пробив в носенето на спортни гривни, който използва нов режим . Той може да предостави прецизни данни за формата за бягане с натискане на бутон, за бягане Използвайки вграден сензор за движение на 6 оси (акселерометър и жироскоп) в режим Foot-Wear, той може да предостави данни за дистанцията на движение с точност 97%. Също така той е в състояние да следи щателно вашето баскетболно представяне, баскетболният режим предоставя подробни данни, за да ви помогне да се подобрите в следващата игра. Huawei Band 4e Activity Tracker е сертифициран от международния водоустойчив стандарт 5ATM. Поддържайте износване през целия ден, дъжд и дори плуване в басейна, високоефективен избор за фитнес фен.


От производителя

интелигентна лента huawei band 4e

Прикрепете huawei лента 4e към вашия Shoe and Go

Професионално ръководство за бягане

Изчерпателна статистика за бягане

Прикрепете го към вашата обувка, вземете баскетболната си игра на следващото ниво *

Носейки лентата на обувката си с катарамата, можете просто да натиснете бутона, за да съберете точна статистика за баскетбол или бягане. Режимът баскетбол предоставя подробни данни, за да ви помогне да станете по-добри в следващата игра: брой, височина и време на закачане и да проследявате основни статистически данни за движение, включително скорост, разстояние, стъпки и други, всичко това в приложението Huawei Health на вашия телефон.

* Поддържат устройства на Android 4.4 или по-нова версия.

Професионално ръководство за бягане

В сътрудничество с професионалния изследователски институт CISS *, HUAWEI Band 4e ви предоставя подробен анализ на формуляра за работа и предложения, базирани на изчерпателната статистика, така че да можете да подобрите ефективността на бягане и да намалите риска от нараняване.

* Китайски институт по спортни науки

Изчерпателна статистика за бягане

Благодарение на 6-осния сензор за движение, режимът на работа е в състояние да осигури изчерпателно и точно проследяване на данни, включително модел на удара на крака, удар при кацане, време на контакт с земята, каданс и др. Специално за бягане на закрито, средната точност на измерването на разстоянието е подобрена до 97% *.

* Данни от лабораториите на Huawei.

Чрез проследяване и анализ на вашето движение, той оценява цялостното ви представяне във всяка баскетболна игра

Познайте себе си и станете по-добри

Чрез проследяване и анализ на вашето движение, той оценява цялостното ви представяне във всяка баскетболна игра, включително подробен резултат в скок, спринт, сила на долната част на тялото и други ключови резултати. Познайте себе си по-добре, тренирайте се като професионалист.

Останете до 2 седмици

Водоустойчив до 50 метра

Вашият ежедневен асистент

Останете до 2 седмици

Проследявайте дългите си тренировки, без да се притеснявате, че ще останете без сила. HUAWEI Band 4e осигурява до 2 седмици живот на батерията при редовна употреба и 21 дни в режим на готовност *.

* Данни от лабораториите на Huawei. Животът на батерията може да варира в зависимост от употребата.

Водоустойчив до 50 метра

С характеристиката на водоустойчивост до 50 метра, HUAWEI Band 4e е спътникът, който можете да вземете по време на тренировки за изпотяване, сърфиране или плуване.

Вашият ежедневен асистент

Повече от универсален партньор за тренировки, HUAWEI Band 4e е и перфектен асистент в живота. Улеснете живота си с интелигентни функции като наблюдение на съня, известяване за съобщение / обаждане, напомняне за аларма, намиране на телефона ви и т.н.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Фитнес гривна Huawei Band 4e AW70

Фитнес гривна Huawei Band 4e AW70

HUAWEI Band 4e, фитнес тракер , режим на баскетбол, 2 седмици живот на батерията, 5ATM, водоустойчив, 6-осен сензор за движение, професионално бягане, Sakura Coral

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ