Фитнес гривна Huawei Band 4

4366

Нов продукт

40,00 лв

-12,00 лв

52,00 лв

HUAWEI Band 4, Проследяващ фитнес дейности с 0.96 "цветен екран, 24/7 непрекъснат монитор за сърдечен ритъм, проследяване на съня, 5ATM водоустойчив, до 6 дни време за използване

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

Huawei Band 4 е надежден интелигентен фитнес тракер за ежедневна здравна употреба. Той се предлага с 0.96 инчов TFT цветен екран, който е с по-пълен цвят и по-силен контраст с разделителна способност 160 * 80. Интегриран дизайн, лесно включете лентата си във всеки USB порт за зареждане. По-удобно е да се отървете от специалното зарядно устройство. Лекото тегло е само 20 g и е само 12,5 mm дебело, така че можете да го носите навсякъде с лекота. Благодарение на професионалните оптични устройства, обработващи чипове и алгоритъм AI, HUAWEI TruSeen TM 3.5 следи сърдечната Ви честота с точност. Здравословният сън е основата за здравословен начин на живот. Сертифициран от университета в Берн, HUAWEI TruSleep TM 2.0 проследява сърдечната честота по време на сън, за да разпознае четирите фази и да анализира качеството на съня.


От производителя

huawei band 4 smart band tracker за активност

2.5D цветен интелигентен сензорен екран

Магазинът за часовници HUAWEI предлага различни циферблати в различни стилове

Вграденият USB щепсел на HUAWEI Band 4 се вписва в общите USB зарядни устройства

Младежкият дизайн отговаря на ергономичния комфорт

Подобно на стилен разцвет на цветове, HUAWEI Band 4 се предлага в Sakura Pink, Amber Sunrise и Graphite Black. 2.5D цветният сензорен екран ви предлага зашеметяващото визуално изживяване, завладяващ интерфейс и интелигентно известие за съобщения.

Всяка ваша уникална страна

Изразете се, като дадете на устройството си толкова индивидуалност, колкото имате.

HUAWEI Watch Face Store * предлага различни циферблати в различни стилове спорт, карикатура, интелигентност и високи технологии за вашия избор. Стилът се променя според вашето настроение.

* HUAWEI Watch Face Store е достъпен само за Android и наличността може да варира в зависимост от регионите.

Лесно зареждане

Освободете от различни кабели и зарядни устройства. Вграденият USB щепсел на HUAWEI Band 4 се вписва в общите USB зарядни устройства, така че можете да го зареждате навсякъде и по всяко време. *

* Изчистете порта за зареждане от вода, пот от мръсотия преди зареждане, за да осигурите нормално зареждане. Необходимо е общо USB зарядно устройство.

Станете активни. Останете активни.

Станете активни. Останете активни.

Бягане на открито / на закрито, разходка на открито / на закрито, цикъл на открито / на закрито *, елиптичен, гребец, безплатно обучение. Изберете удобно упражнения от девет режима и проследете тренировките си. HUAWEI Band 4 предоставя подробни резултати от данни като сърдечна честота, зона на сърдечния ритъм, стъпки, разстояние, скорост, калории и др. Така че можете да се приспособите за по-добри упражнения или тренировки.

* Цикълът на открито се поддържа само на Huawei EMUI 5.0 или по-нова версия и iOS 9.0 или по-нова версия

Интелигентна лента за проследяване на сърдечната честота

HUAWEI TruSleepTM 2.0 проследява сърдечната Ви честота по време на сън, за да разпознае четирите фази

Band 4 поддържа целодневна употреба с 15 минути зареждане

Интелигентно проследяване на сърдечната честота

Благодарение на професионалните оптични устройства, обработващи чипове и алгоритъм AI, HUAWEI TruSeenTM 3.5 следи сърдечната Ви честота с точност. Той също така предоставя интелигентни напомняния чрез вибрации, ако сърдечната честота надвишава максималната средна сърдечна честота *. В нощния режим невидимата светлина гарантира по-малко разсейване за по-добрия ви сън.

* Потребителите могат ръчно да регулират тази настройка.

Грижа за вас по-добър сън

Здравословният сън е основата за здравословен начин на живот. HUAWEI TruSleepTM 2.0 проследява сърдечната честота по време на сън, за да разпознае четирите фази и да анализира качеството на съня. Освен че идентифицира 6 вида проблеми със съня, той също така предлага предложения *, които да ви помогнат да се насладите на по-добър сън.

* Функциите може да не са налични в зависимост от държавата или региона.

По-дълго използване

Band 4 поддържа целодневна употреба с 15 минути зареждане, а едно пълно зареждане захранва лентата с повече от 6 дни време на използване. *

* Въз основа на резултати от лабораторни тестове на HUAWEI. Животът на батерията зависи от действителната ситуация на използване.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Фитнес гривна Huawei Band 4

Фитнес гривна Huawei Band 4

HUAWEI Band 4, Проследяващ фитнес дейности с 0.96 "цветен екран, 24/7 непрекъснат монитор за сърдечен ритъм, проследяване на съня, 5ATM водоустойчив, до 6 дни време за използване

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ