Безжични слушалки GGMM T1

4389

Нов продукт

65,00 лв

-10,00 лв

75,00 лв

GGMM - Безжични слушалки с докосване и микрофон и контрол на силата на звука, Bluetooth 5.0, IPX7, безжични, с 36 часа игра (с куфар за зареждане)

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

Истински безжични спортни слушалки
Безжични слушалки с контрол на силата на звука

Истинските безжични слушалки истинска свобода на една ръка разстояние

Истинските безжични слушалки GGMM T1 могат да освободят ръцете ви от телефона, когато се изчерпват или работят.

Музикален режим: Щракнете двукратно върху областта за докосване на слушалката "R" или "L", можете да възпроизвеждате или поставяте музика на пауза.

Режим на разговор: Щракнете двукратно върху областта за докосване на слушалките "R" или "L", можете да отговорите или да затворите телефона

Натиснете продължително зоната за докосване на слушалката „R“ или „L“, за да отхвърлите входящото повикване

Щракнете върху областта за докосване на слушалката „R“ или „L“ четири пъти, можете да активирате гласовия асистент на телефона си.

Можете да контролирате силата на звука на песента, като плъзнете слушалките „R“: Плъзнете надолу, за да намалите силата на звука, плъзнете нагоре, за да увеличите силата на звука.

Можете да изберете любимата си песен, като плъзнете слушалките „L“: Плъзнете надолу към следващата песен, Плъзнете до предишната песен.

Забележка: Ако установите, че слушалките ви имат ограничение на силата на звука, моля, пуснете музиката на телефона с пълна сила на звука и след това управлявайте отново със слушалки.

Бързо сдвояване Bluetooth слушалки

Бързо и лесно сдвояване с вашия телефон

За разлика от оригиналните кабелни Bluetooth слушалки, нашите истински безжични слушалки T1 могат бързо да се сдвояват помежду си и да се сдвояват с вашия телефон.

Слушалките „L“ ще се сдвоят бързо с вашето „R“, когато бъдат извадени от кутията за зареждане. Можете също така да чуете бърз глас "TWS Connected". След това ще намерите „GGMM T1“ в Bluetooth списъка на телефона си.

Изберете „GGMM T1“, за да се сдвоите с телефона си. След като връзката е успешна, на слушалките се изписва „Свързано“.

Забележка: „R“ и „L: слушалките трябва да бъдат извадени заедно. Ако има само една слушалка, която може да издава звук, може да се наложи да нулирате две слушалки и да ги свържете отново.

Съвети за нулиране на слушалките: Моля, първо изключете двете слушалки и след това натиснете и задръжте двете слушалки около 10S, след като червеният индикатор светне постоянно, показвайки, че слушалките ви се нулират успешно.

Научете повече за GGMM T1 True Wireless Earbuds

Bluetooth стерео звукови Bluetooth слушалки

IPX7 Водоустойчиви безжични слушалки

Истински безжични слушалки с многоразмерни подложки за уши

Насладете се на HD стерео звук с T1

Безжичните слушалки GGMM T1 True са оборудвани с новия чип Bluetooth 5.0. Той може да се сдвоява с X телефон, Xs Max, XR 8 7 6 Plus, Android, Samsung Galaxy, iPad Pro и всяко устройство с Bluetooth.

Премиум съвпадение на DSP чипове с големи 10-милиметрови драйвери може да достави истински HD звук за вас, осигурявайки по-добро удоволствие от любимата ви музика.

IXP7 водоустойчив, наслаждавайте се на спорт свободно

GGMM обръща внимание на всеки детайл от нашата статия. Ние отдаваме голямо значение не само на скрит материал, но и на външни детайли. Ние го тествахме стриктно в съответствие със стандарта IPX7. В резултат на това той все още работи добре дори след накисване във вода за повече от 30 минути.

Следователно е задължително по време на тренировка. Никога не се притеснявайте, че потта или дъждовната вода ще повредят вашите слушалки. Притежавайте и се наслаждавайте на обучението свободно.

Опаковка за подарък с различни размери тапи за уши

Опитът на клиентите винаги е бил постоянният стремеж на GGMM Company. Ние обмисляме повече за нашите клиенти.

Дизайнът на пакета съчетава спортни и артистични елементи. Това е чудесен вариант и за коледен подарък.

GGMM T1 се предлага с подложки за уши 8 размера, можете да изберете най-доброто за по-добро изживяване при слушане.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Безжични слушалки GGMM T1

Безжични слушалки GGMM T1

GGMM - Безжични слушалки с докосване и микрофон и контрол на силата на звука, Bluetooth 5.0, IPX7, безжични, с 36 часа игра (с куфар за зареждане)

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ