Смарт часовник LIFEBEE, Розов

4393

Нов продукт

1 Брой

70,00 лв

-15,00 лв

85,00 лв

LIFEBEE Смарт часовник, розов

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
  • [Модерен иновативен дизайн]: 1,4-инчов цветен сензорен екран и дизайн за накланяне при събуждане, часовниците автоматично светват и ви дават цялата информация, от която се нуждаете, когато повдигнете китката си. Екранът автоматично регулира яркостта спрямо околната светлина, когато околната среда се промени. Има 7 различни интерфейса за избор, а меката силиконова каишка е подходяща за всеки.
  • [Health Tracker]: Този фитнес часовник следи сърдечната честота и кръвното Ви налягане, стъпки, калории, разстояние и т.н. за 24 часа в реално време. Той също така поддържа автоматично наблюдение и запис на вашия дълбок сън, лек сън и будност, което може да ви помогне да анализирате качеството на съня си. Той може да събира данни и да ги предава в приложението, като данните се представят в графична форма, така че да можете да видите здравните си данни с един поглед.
  • [Известия за обаждания и SMS]: Когато получавате обаждания, SMS, имейли, съобщения (Facebook, Twitter, WhatsApp, Linkedin), часовникът ще вибрира, за да ви уведоми. Просто свържете вашите интелигентни часовници към телефона си (приложение „H-Band“), няма да пропуснете телефонни обаждания или съобщения. ако продължително натискате екранния бутон, можете директно да затворите разговора.
  • [IP68 водоустойчив и голям капацитет на батерията]: С водоустойчивата технология IP68, фитнес часовникът няма да се повреди, дори ако носите фитнес часовник по време на плуване (дълбочина на водата до 50 m). Смарт часовникът е оборудван с нов магнитен микро USB адаптер, той се зарежда бързо. Времето за зареждане е около 2 часа, работното време е 5-7 дни, а времето в режим на готовност е до 15 дни.
  • [Страхотна съвместимост и гаранция]: Спортните часовници имат множество функции (управление на камерата, хронометър, напомняния за неподвижно състояние, будилник и др.), За да отговорят на ежедневните ви нужди. Часовникът е съвместим с повечето смартфони с Android 4.4 или iOS 8.2.

Описание на продукта

Умен часовник.
Умни часовници.

Спецификации на продукта:

Материал на лентата: силикон

Размер на екрана: 1,4-инчов TFT LCD сензорен екран

Размер на лентата: 14 cm до 23 cm регулируема

Време за зареждане: 2 часа; Времетраене: 5-7 дни; Време на готовност: 15 дни

APP: H-Band (може да бъде изтеглен от Google Play или App Store)

Съвместим: За Android 4.4 / iOS 8.2 или по-нова версия.

Проследяване на активност (крачкомер, калории, разстояние), монитор за сърдечен ритъм, монитор за кръвно налягане, монитор за заспиване, сензор за китката, намиране на телефони, заседнали напомняния, отдалечени снимки, будилник, хронометри, обратно отброяване, известия за повикване, SMS и съобщения от приложения (WhatsAPP Facebook, Messenger, Instagram и т.н.)

Хронометър.

Търсене

Снимка.

Напомняне.

Будилник / отброяване / хронометър

Можете да зададете будилник, обратно броене, хронометър. Функцията хронометър се използва за измерване на ефективността на времето и често се използва при спортни състезания, скорост, цикъл и т.н.

Намерете телефон

Ако не можете да намерите смартфона си, просто натиснете иконата „търсене в телефона“ на вашия фитнес часовник. По този начин телефонът ще издава звуков сигнал, което улеснява идентифицирането.

Дистанционно управление на камерата

Като активирате контрола на камерата в приложението H-band, можете да използвате смарт часовника си за дистанционно управление на снимките на телефона си.

Неподвижни напомняния

Чрез задаване на съответното напомняне, фитнес часовникът вибрира след дълго време на бездействие, за да ви напомни, че трябва да се движите или да се движите и да избягвате да седите прекалено дълго.

1

1

2

1

С актуализирана версия на водоустойчивата технология IP68, часовникът отговаря на международния водоустойчив стандарт IP68. Фитнес часовникът не е повреден, дори когато си миете ръцете и къпете фитнес часовник (дълбочина на водата до 50 м).

Яркостта на екрана може да се регулира индивидуално или автоматично. (Часовникът автоматично се настройва към яркостта на околната среда).

Завъртете китката си под определен ъгъл и часовникът се отваря автоматично, за да регулирате чувствителността и скоростта.

Яркостта на екрана може да се регулира ръчно в приложението, а настройките за яркост на подобрения LCD цветен дисплей могат да бъдат ясно показани на ярка слънчева светлина.

Цветен тънък метален корпус

Плавният преход от 2.5D извито стъкло към метален корпус намалява дебелината до 1 см и го прави тънък и тънък.

Компактните самолети от алуминиеви сплави също помагат да се контролира теглото на повърхността, която е толкова лека, колкото 36,7 g и издръжлива.

Супер здрава батерия

В комбинация със софтуер и хардуер, консумацията на енергия на системи и компоненти може да бъде значително оптимизирана, за да се избегне честото зареждане. Интелигентният часовник може да се използва прибл. 2 часа напълно заредена, в режим на готовност за 15 дни, нормално време на работа до 5-7 дни.

1
Фитнес гривна.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Смарт часовник LIFEBEE, Розов

Смарт часовник LIFEBEE, Розов

LIFEBEE Смарт часовник, розов

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ