Детска видео камера MoKo X200, 12MP, Wi-Fi

4402

Нов продукт

79,00 лв

-10,00 лв

89,00 лв

MoKo- Детска видеокамера , 1080P HD екран, 12MP ,двоен обектив, удароустойчива,  селфи камера с приложение, мини , за възраст 3-14

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

Представете децата си с тази детска камера MoKo, за да разкриете креативността им и да обучите малки фотографи. Висока конфигурация, удароустойчив дизайн, дълготрайна батерия и висококачествено вградено качество го правят идеалният подарък за рожден ден, Коледа, празнични подаръци за малки момчета и момичета. Предлага се в ярки, забавни цветове, на които децата ще се радват.

2
3

Най-добрият подарък за вашия начинаещ фотограф

Забавни и образователни

Този фотоапарат е идеалният инструмент за малките фотографи, за да научат радостта от правенето на снимки. Разкрачвайки границата между играчка и камера, тази фантастична камера може да забавлява децата ви с часове, като същевременно им помага да стимулират творческото мислене и уменията за вземане на решения.

Надстроено споделяне на WiFi

Вижте света през очите на вашето мъниче, като свържете камерата с телефона си чрез WiFi. Само с едно кликване можете да споделите снимка или видеоклип на децата си в YouTube / Twitter / Whatsapp / Facebook по всяко време!

11 Рамки за карикатури

Натиснете директно „нагоре“ и „надолу“, за да превключите, децата могат да поставят декоративна рамка около картината, когато искат да създадат някои специални ефекти. Добра играчка за деца, които излизат извън пътувания или ежедневни записи.

Характеристики и спецификации

  • 12 мегапиксела за висококачествени изображения и видеоклипове
  • Двоен обектив отпред и отзад
  • 1080P HD екран
  • Вградена светкавица за всякакви метеорологични условия
  • USB акумулаторна 1500mAh батерия
  • Списък за опаковане: 1 x детска камера, 1 x връв, 1 x USB кабел, 1 x ръководство за потребителя

4

5

6

7

Удароустойчив и издръжлив

Проектиран за справяне с удари и изграден със защитни материали, камерата е достатъчно издръжлива, за да се предпази от падане и падане.

Подвижен ремък

Въжето е полезно за най-малките да закачат и откачат камерата, ултрамекият полиестерен материал го прави удобен за носене на врата.

Ергономичен захват

Дръжките са специално проектирани за малки ръце, които се нуждаят от голям захват, всички бутони и контроли са лесни за разбиране от децата.

Висококачествен силикон

Изграден с подходящи за деца силиконови материали, нетоксични, неплъзгащи се, осигурява на децата удобен начин да правят снимки или видеоклипове.

8

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Детска видео камера MoKo X200, 12MP, Wi-Fi

Детска видео камера MoKo X200, 12MP, Wi-Fi

MoKo- Детска видеокамера , 1080P HD екран, 12MP ,двоен обектив, удароустойчива,  селфи камера с приложение, мини , за възраст 3-14

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ