LED лента Minger H6140010, RGB, Водоустойчива IP65, 5 м

4419

Нов продукт

30,00 лв

-5,00 лв

35,00 лв

Minger 16.4 фута/5m, Водоустойчива LED лента, RGB SMD 5050 сменящи се цветове LED осветление, пълен комплект с 44 ключа IR дистанционно управление и LED захранващи осветителни ленти 

Този продукт не е в наличност

  • LED ленти: Светодиодната лента има 150 RGB 5050 SMD светодиода на 16,4 фута, с димер и контрол на яркостта и с 44-клавишно IR дистанционно управление и 2A 12V захранващ адаптер. -IP65 вода, може да се използва за вътрешна или външна декорация.
  • Няколко цвята: Комплектът светодиодни ленти ще променя цвета и скоростта автоматично и периодично. Той не само има RGB (червено, зелено, синьо), 16 многоцветни опции, но също така има и избор на „направи си сам“, за да създадете вашето чудесно LED осветление.
  • Добър и цялостен материал: Използвайте двоен слой върху платката на печатни платки, за да запазите смесените цветове по-еднакви. IR LED дистанционното управление има функция от претоварване, защита от късо съединение и памет. Захранването осигурява безопасност за възрастни и деца.
  • Лесна инсталация. LED светлините могат да се режат между всеки 3 светодиода. 3M лента може да се нанесе на всяка плоска, суха повърхност.
  • Съдържание на пакета: 1 x MINGER LED ленти; 1 x 44 дистанционно управление с ключ; 1 x IR контролна кутия; 1 x захранване; 1 x ръководство за потребителя
1.

менгер

MINGER разполага със самостоятелно разработени светлинни ленти, които са по-живи и ярки. Различни светлини са проектирани да отговарят на различни нужди. Ние се ангажираме да осигурим по-добро осветление за вас.

Безопасно за използване:

Тествано по висок стандарт, захранването е готово за ETL. Платка със защита от късо съединение поставя вашата безопасност на първо място. Работното напрежение за 16,4 фута лента е само 12V, което излъчва изключително ниска топлина.

В допълнение, той се възползва от висококачествен компютър материал, има здрав и издръжлив корпус. Ниските топлинни емисии са за безопасна употреба, докато първокласният материал за дълъг живот.

  • Спецификации:
  • Материал: PC.
  • Вход: AC 100 - 240 V, 0.8 A.
  • Изход: 12V DC, 1.5A.

Създайте вашата среда

светлини за спалня

RGB LED ленти

Хранене в уютна атмосфера

16-футовата светлинна лента е достатъчно дълга, за да украси вашия кухненски плот. Високата гъвкавост улеснява задаването на ъглите. Насладете се на страхотна храна и отлични вина в релаксираща атмосфера.

Украсете спалнята

Регулируемата яркост и множество цветове ви позволяват да си направите спалня. Изключете светлината и задайте любим цвят с дистанционното управление, без да напускате леглото си. Насладете се на спокойствието и след това бавно заспивайте след натоварен ден.

Фантастично време за парти

Включете музиката, когато започне вашето парти. Танцувайте с приятелите си в режим на динамично осветление и живи светли цветове. От съществено значение за запалването на партито. Създайте си прекрасно време за парти.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

LED лента Minger H6140010, RGB, Водоустойчива IP65, 5 м

LED лента Minger H6140010, RGB, Водоустойчива IP65, 5 м

Minger 16.4 фута/5m, Водоустойчива LED лента, RGB SMD 5050 сменящи се цветове LED осветление, пълен комплект с 44 ключа IR дистанционно управление и LED захранващи осветителни ленти 

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ