Мини шпионска камера Anviker IQ01

4425

Нов продукт

1 Брой

40,00 лв

-5,00 лв

45,00 лв

Anviker USB 1080P камера за наблюдение с функция за откриване на движение, Сигурност Nanny Cam ВидеозаписВнимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Скрита камера 1080P HD- Тази скрита камера с превъзходно качество предлага най-висока видеоразделителна способност с 1920 x1080p 30 кадъра в секунда видео кадър с широкоъгълен изглед от 75 градуса. 

Откриване на движение и запис на цикъла - USB адаптер за зарядно устройство за стена записва в пълно 1080P HD видео, когато се открие и най-малкото движение . Микро шпионската камера автоматично записва и презаписва най-старите файлове на SD карти, когато са пълни за непрекъснат запис.
Лесно за използване- Интелигентен  диск с шпионска камера, който не се нуждае от Wi-Fi, просто поставете микро SD карта до 32 GB (не е включена), включете  в контакт и записвайте! Отворете горния капак на камерата. Само 1 бутон. Режим “L”: Циклично видеозапис; Режим „M“: режим на откриване на движение.

32 GB поддържат най-новата версия на функцията за откриване на движение за около 5-6 часа, можете да проверите какво сте записали на вашия компютър или Mac с включения кабел. 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Мини шпионска камера Anviker IQ01

Мини шпионска камера Anviker IQ01

Anviker USB 1080P камера за наблюдение с функция за откриване на движение, Сигурност Nanny Cam ВидеозаписПОДОБНИ ПРОДУКТИ