Високоговорител ENACFIRE, Двойни 12 W високоговорители, Bluetooth, Водоустойчив

4430

Нов продукт

9 Бройки

50,00 лв

-15,00 лв

65,00 лв

Bluetooth високоговорител, ENACFIRE SoundBar [син] Преносими безжични високоговорители 25 часа

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
  • Насладете се на взривяването на любимите си мелодии навсякъде и по всяко време с преносимите високоговорители ENACFIRE
  • Двойните 12 W мощни високоговорители осигуряват невероятно звуково представяне с функции за усилване на басите
  • 360-градусов съраунд звук, идеален за създаване на перфектната парти атмосфера както на закрито, така и на открито
  • Когато е напълно заредена, ултра дълготрайната батерия може да осигури до 25 часа непрекъснати мелодии
  • Безжична свързаност на разстояние до 30 м, съвместима със Samsung, iPhone и повечето други устройства, съвместими с Bluetooth

Преносим безжичен Bluetooth високоговорител ENACFIRE SoundBar Описание

Носете непрекъснатите мелодии със себе си, където и да отидете с тези изключителни високоговорители ENACFIRE SoundBar Bluetooth, перфектната преносима джаджа за всяко животно за парти и любители на музиката!

Разполагайки с компактния и лек дизайн, тези преносими високоговорители са идеален спътник за пътуване, за да провеждате партито навсякъде и по всяко време. Не се заблуждавайте от техния размер, обаче, тези супер високоговорители са перфектни! 

Комбинирайки двойни стерео активни Bluetooth високоговорители с 360-градусовия съраунд звук, ENACFIRE SoundBar произвежда първокласно качество на звука в динамичен диапазон. 

Подсилени с 12 W мощност, тези високопроизводителни високоговорители доставят изключителен обем на звука, който пренася дори и най-големите открити площи, идеални за да оживят атмосферата на всяко закрито или открито парти! 

С вградено усилване на басите и нулеви изкривявания, тези високоговорители осигуряват най-доброто изживяване при слушане, без да се жертва качеството на звука, което ви позволява да се наслаждавате на любимите си мелодии с завладяваща яснота, дори при максимална сила на звука.

Разполагайки с ултра дълготрайната си батерия, тези високоговорители могат да осигурят непрекъснати мелодии за цял ден, когато са напълно заредени, перфектни, ако сте на къмпинг, без достъп до източник на захранване.

Създадено с най -новата технология Bluetooth, можете да свържете устройството си към тези високоговорители на разстояние до 30 м. Той дори автоматично се свързва с повечето Samsung, iPhone и други устройства, готови за Bluetooth, така че наистина никога не е било по-лесно да се насладите на взривяването на любимите си удари!  

Ако това не беше достатъчно, тези преносими високоговорители са дори IPX7 водоустойчиви, така че можете да ги вземете навсякъде, където искате, без да се притеснявате за щети от вода от дъжд, разливи или пръски. Какво повече бихте искали?

Описание на производителя: 

  • Невероятно качество на звука: Комбинацията от стерео активни двойни Bluetooth високоговорители създава оптимизирано звуково поле за динамичен диапазон и изключителна яснота в цялата музика. Истински 360-градусов съраунд звук, осветявайте градината си, барбекю, рожден ден, семейно събиране, създайте празнична атмосфера на открито или на закрито.
  • Силен звук и басов ефект: Двойните 12-ватови високоговорители с висока мощност доставят удивителна сила на звука, която прониква дори във външна среда. Процъфтяващият басов ефект и нулеви изкривявания дори при най -високата сила на звука осигуряват перфектно богато слушане, без да включват качеството на звука.
  • Изключително дълъг 25-часов капацитет на батерията: С преносимия безжичен високоговорител ENACFIRE SoundBar можете буквално да възпроизвеждате музиката последователно повече от 24 часа с едно зареждане. По цял ден и от ден до вечер може да бъде с вас по всяко време и навсякъде, независимо къде отивате.
  • Гладка и широкообхватна връзка: С най-новата Bluetooth технология, преносимите Bluetooth високоговорители ENACFIRE SoundBar имат най-добрата безжична връзка до 30 м. Той е съвместим със Samsung, iPhone и други устройства с Bluetooth. Високоговорителят осигурява първокласна стабилна връзка.
  • IPX7 водоустойчив: Загрижени ли сте да го изнесете за дейности на открито? Забрави! ENACFIRE SoundBar включва водоустойчива функция и може лесно да издържа на пот и вода.

Подробности

OPCP65R7SD
Марка

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Високоговорител ENACFIRE, Двойни 12 W високоговорители, Bluetooth, Водоустойчив

Високоговорител ENACFIRE, Двойни 12 W високоговорители, Bluetooth, Водоустойчив

Bluetooth високоговорител, ENACFIRE SoundBar [син] Преносими безжични високоговорители 25 часа

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ