Видео звънец Yiroka WF 005, Двупосочно аудио, Аларма

4460

Нов продукт

123,00 лв

-10,00 лв

133,00 лв

Yiroka Видео звънец HD 720P, охранителна камера с двупосочно видео и аудио в реално време,  сигурно локално съхранение, нощно виждане

Този продукт не е в наличност

Повече информация за продукта

Контролирайте вратата си, където и да сте

Без значение къде се намирате, когато някой позвъни на звънеца или дойде до вратата ви, вашият мобилен телефон веднага ще получи напомняне. Можете да проверите състоянието на сигурност на вратата чрез видео звънене MUSTBUY по всяко време и навсякъде, така че да можете да виждате, чувате и говорите с посетители отвсякъде.

Подходящ размер.

Екипът от професионални дизайнери според стандартния размер на дизайна на американската семейна рамка, един от най -малките размери в индустрията, не обемист, подходящ за вашата семейна рамка на врати, използващ изключителни суровини 757ABS, благороден и деликатен, направи вашата врата по-красив.

Водоустойчив.

Може да се монтира на открито, с работна температура от -13 ° F до 131 °, инфрачервено автоматично регулиране за нощно виждане, предпазва дома ви от дъжд или яркост.

PIR откриване

Специален скрит PIR за минимизиране на фалшивите положителни резултати, откриващ най -малкото движение пред вратата. С ниска, средна и висока чувствителност, от които можете да избирате, получавате незабавни сигнали, когато посетителите преминат през вратата.

Маркова батерия

Още ли сте разстроени, че батерията не е издръжлива? Нашите продукти използват известната марка Samsung 18650 3200 mAh, която има по-висока безопасност и експлоатационен живот от външната батерия с лошо качество (нормалната употреба може да издържи 5-6 месеца), продуктът е оборудван и с USB кабел за зареждане, което ви спестява проблем с подмяната на батерията, спестява повече пари и прави голямата марка по -безопасна.

Нощна светлина

Умните сензорни нощни светлини, през деня могат да се използват като вътрешен приемник, когато се събудите през нощта чрез спусъка, индукцията на тялото автоматично ще светне, ще избегне сблъсъци, удобни за живота ви.

Лесна настройка

Това е много добре проектиран звънец на вратата, лесен за инсталиране и защита срещу кражба, фиксирайте звънеца на вратата с винт против кражба и сътрудничете с функцията за откриване на рязко движение. Оттогава кажете сбогом на караницата да бъдете ограбени.

HD 720 видео

Интелигентният звънец на вратата YIROKA Позволява ви да виждате, чувате и говорите на посетители, които звънят на вратата от вашия телефон, свръхбърза скорост на събуждане, включва телефона ви, за да гледате дома си чрез 720 HD видео и 166 градуса широкоъгълен, двупосочен разговори и интерком в реално време и защитава вашия имот чрез инфрачервено нощно виждане.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Видео звънец Yiroka WF 005, Двупосочно аудио, Аларма

Видео звънец Yiroka WF 005, Двупосочно аудио, Аларма

Yiroka Видео звънец HD 720P, охранителна камера с двупосочно видео и аудио в реално време,  сигурно локално съхранение, нощно виждане

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ