Ендоскопска камера RUMIA, Безжична, 5 MP, HD

4463

Нов продукт

50,00 лв

-12,00 лв

62,00 лв

RUMIA Безжична 5 MP HD ендоскопска камера за инспекция на борескоп, с IP67 водоустойчива змийска камера и 8 LED светлини за използване с Android и iOS, iPhone, таблет, 16,5 фута

Този продукт не е в наличност

  • Super HD 2560 x 1920: Безжичният ендоскоп използва камера с най -висока разделителна способност на пазара, пикселите на сензора са достигнали 5 MP, а разделителната способност на камерата на ендоскопа е 2560 x 1920, камерата за борескоп ви позволява да поемете контрола над всяко фино място ясно и премахнете опасността с ендоскопната камера на iPhone.
  • WiFi връзка и широка съвместимост: Изтеглете и инсталирайте съвместимото приложение „TC WIFI“, iOS в Apple Store, Android в Google Play или директно сканирайте QR кода за изтегляне. Може да се използва директно без допълнителен адаптер или кабел. Забележка: други WiFi ендоскопи имат изисквания за версията на системата и не могат да се използват без тази версия. Инспекционната камера RUMIA за телефон с Android може да се използва, стига да имате Android или iOS. Купете ендоскоп RUMIA за iPhone.
  • ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ЗМЕЙНА КАМЕРА: Змийската камера RUMIA със светлина е водоустойчива с IP67 и включва 8 регулируеми LED светлини, за да осигури ясно изображение дори при тъмни условия. Полутвърдият кабел от 16,4 фута е едновременно твърд и гъвкав. Тя може да бъде огъната и да задържи формата си за достъп до голямо разнообразие от затворени места, като например извити дупки или тръби. Ендоскопната камера на iPhone за Android може да работи до 4 часа.
  • Широко приложение: Индустриалният ендоскоп е отличен за проверка в тръби или области, които не се виждат с невъоръжено око. Камерата за инспекция на бороскопа се използва широко в области като поддръжка на автомобили, механична проверка, ремонт на тръби, инспекция на уреди, поддръжка на дома, инспекция на стената, инспекция на канализацията / канализацията и др.

Описание на продукта

Цвят: А

Този продукт е задължителен за поддръжка на автомобил, механична проверка, ремонт на тръби, инспекция на уреди, поддръжка на къща, инспекция на стената и канализация и др.

Характеристики:

Полутвърд змийски кабел с диаметър 0,32 инча (8 мм), който може да се огъва и задържа форма за достъп до голямо разнообразие от затворени места, като например извити отвори или тръби.

8 регулируеми LED светлини - Можете да регулирате светлината според заобикалящата ви среда, за да видите най -доброто от себе си.

Температура: 32 - 113 ° F

2600 mAh акумулаторна литиева батерия.

Работно време: 4 часа.

Входна мощност: DC 5V 500mAh / 1A.

IP67 Водоустойчива камера за домашна инспекция

Фокус: 2,4 инча.

Разделителна способност на камерата: 2560 x 1920.

Сензорен пиксел: 5MP

Формат на снимката: PNG.

Видео формат: PNG.

Пакет: 0,04 x 0,32 инча (1x8 мм) wifi ендоскоп, 1 кабел за зареждане, 1 аксесоар

По -добро качество: Всички продукти на RUMIA са тествани за качество. -

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Ендоскопска камера RUMIA, Безжична, 5 MP, HD

Ендоскопска камера RUMIA, Безжична, 5 MP, HD

RUMIA Безжична 5 MP HD ендоскопска камера за инспекция на борескоп, с IP67 водоустойчива змийска камера и 8 LED светлини за използване с Android и iOS, iPhone, таблет, 16,5 фута

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ