Електрическа самобръсначка Philips S3560 11 Series 3000

4467

Нов продукт

70,00 лв

-18,00 лв

88,00 лв

Philips S3560/11 Series 3000 Електрическа самобръсначка за мокри и сухи мъже

Този продукт не е в наличност

От производителя

Philips Series 3000 Men's Electric Shaver

Какво прави бръснач от най-висок клас?

Проектирани така, че да следват естествено косата ви по лицето, самобръсначките Philips използват ротационна система с независимо въртящи се глави за бръснене. Преместването на самобръсначката с кръгови движения ви помага да уловите тези косми, които растат в различни посоки, дори на труднодостъпни места, за оптимални резултати от бръсненето. Гъвкавите глави се адаптират към сложни контури на лицето, осигурявайки чисто, удобно и близко бръснене.

Лесно и удобно бръснене

Вземете лесно и удобно бръснене с самобръсначката от серия 3000. Системата ComfortCut Blade плъзга гладко по кожата ви, като същевременно я предпазва от нарязвания и порязвания. 4-посочните глави следват контурите на лицето ви, осигурявайки ви удобно бръснене. С технологията Aquatec 3000 е 100% водоустойчив, така че можете да се обръснете и да изберете дали да се насладите на удобно сухо бръснене или да се обръснете мокро с гел или под душа. Серията 3000 се предлага с изскачащ тример, който ще ви помогне винаги да изглеждате най -добре.

Акценти

Проектиран за гладко бръснене

Нашата система с остриета ComfortCut се плъзга гладко по кожата ви, благодарение на заоблените профилни глави, които помагат за защита на кожата ви от нарязвания и порязвания и осигуряват гладко и плътно бръснене.

Четири насочени динамични флекс глави

Четири насочени гъвкави глави следват всяка извивка на лицето и шията ви, за да ви осигурят лесно и удобно бръснене дори в труднодостъпни зони.

Aquatec Wet & Dry

Бръснете си пътя. Със 100% водоустойчивото уплътнение Aquatec Wet & Dry можете да изберете бързо, но удобно сухо бръснене. Или можете да се обръснете мокро с гел или пяна или дори под душа.

50 минути безжично бръснене

С мощна, енергийно ефективна и дълготрайна литиево-йонна батерия можете да получите 50 минути безжично време за бръснене от едночасово зареждане. Това е около 17 бръснене! Или ако бързате, 5 минути бързо зареждане ще даде едно пълно бръснене. Предлага се с британски 2-пинов щепсел.

Перфектен външен вид

Завършете вашето бръснене с изскачащия тример- идеален за оформяне на мустаците и бакенбардите. Включена е и защитна капачка, за да гарантирате, че новата ви самобръсначка остава в безопасност при пътуванията ви.

Поддържане на самобръсначката

Напълно миещ се - Просто отворете главите на самобръсначката и изплакнете под чешмата, за да поддържате самобръсначката си свежа и чиста.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Електрическа самобръсначка Philips S3560 11 Series 3000

Електрическа самобръсначка Philips S3560 11 Series 3000

Philips S3560/11 Series 3000 Електрическа самобръсначка за мокри и сухи мъже

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ