Безжичен микрофон FULAIM WM300, UHF

4472

Нов продукт

100,00 лв

-20,00 лв

120,00 лв

UHF безжична микрофонна система Lavalier, 20 -канален микрофон Lavalier с ревер FULAIM WM300 с презареждащ се предавател и приемник за запис на YouTube, интервю, Vlogging, конференция, църква - 1TX

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

wireless lavalier microphone system

Основните функции

1. UHF високочестотен цифров безжичен сигнал, автоматична връзка и висококачествено аудио предаване.

2. Всеки комплект е оборудван с 20 канала за опции. Няма честотни смущения, докато няколко комплекта работят едновременно.

3. Предавателят поддържа електронен контрол на силата на звука до 15 нива. Силата на звука може да се регулира според вашите нужди при запис.

4. Приемникът е оборудван с порт за мониторинг на слушалки за наблюдение на ефектите при запис в реално време чрез включване на слушалки/слушалки.

5. С UHF ултра високочестотна радиовълнова технология, работен обхват до 80 метра на открито и 50 метра в затруднени зони. Идеален за заснемане на аудио в голяма сцена.

6. Вградена 650mAh акумулаторна литиева батерия за дълго време на работа.

Widely Used for Variety Occasion

Широко използван за различни поводи

Безжичната микрофонна система Omni Lavalier FULAIM WM300 може да се използва широко в интервюта на място, записи на филми, хостинг на програми, специални интервюта, преподаване и обучение и други безжични приложения. Той работи в честотната лента на UHF и стабилността на сигнала не е обект на смущения. Неговият прецизен дизайн гарантира безопасното и надеждно протичане на процеса.

real-time audio monitor

Аудио наблюдение в реално време

3.5 мм TRS изход за слушалки ви позволява да наблюдавате качеството на звука си по време на запис, особено полезно, ако на вашата камера липсва изход за слушалки.

omnidirectional microphone 360 sound pick up

Miniature Clip-On Receiver

package included

Всепосочен микрофон Lavalier

Лавалерният микрофон WM300 е оптимизиран за улавяне на новини на полето. Този всепосочен микрофон улавя звук от всяка посока, което позволява разнообразни опции за поставяне и свобода на движение.

Миниатюрен клип-приемник

Вградената скоба на приемника с поставка за обувки позволява лесно закрепване към вашата камера, колан или облекло. Без да добавя много тегло.

Пакетът е включен

1. Преносим приемник

2. Трансмитер Bodypack

3. Кабел за презареждане

4. Камера и смартфон 2 в 1 аудио кабел

5. Микрофон Lavalier с пяна от предно стъкло

design for iphone android phone camera

Инструкции за свързване

Включва позлатен 3,5 мм TRRS кабел за свързване към камера или видеокамера

Подходящ е и за свързване към смартфон или таблет, снабден с жак за слушалки.

Внимание: Ако телефонът ви няма 3,5 мм жак за слушалки, имате нужда от адаптер Lightning/ USB C към 3,5 мм, за да използвате този микрофон на вашия смартфон.

professional microphone

clear audio
Подобрена чувствителност и сигнал / шум

  • Микрофонът Lavalier включва предно стъкло от пяна, което намалява шума, причинен от лек вятър, вдишвания и климатични системи.
  • Неговият всепосочен полярен модел осигурява 360 градуса улавяне на звук, докато кондензаторният елемент дава широк, пълночестотен отклик, като ви дава ясен и разбираем гласов заснемане.

  • Моля, не поставяйте микрофона твърде близо до източник на звук. Трябва да се спазва нормално разстояние от 15-20 см, за да се избегне изкривяване на звука.

Нещата, на които трябва да обърнете внимание

  • За смартфони със система IOS (iPhone) този микрофон работи добре или в аудио, или в видео режим. Когато се използва с iPhone 7 или по -нова версия, трябва да използвате оригиналния адапторен кабел;
  • За смартфоните със система Android този микрофон работи добре в аудио режим, може да не е съвместим с частични смартфони във видео режим. (Тогава ви предлагаме да изпробвате приложението на трета страна като „DU Recorder“ „Mobizen Screen Recorder“ „ilos Screen Recorder“ и други видео приложения).

  • 1. Кабелът за телефон и аудио адаптер не са включени. За телефони без 3.5 мм аудио порт, моля, закупете адаптерния кабел отделно.
  • 2. Работното разстояние ще бъде повлияно от околната среда. В процеса се опитайте да се уверите, че околната среда е без бариери и изключете Wifi на вашия смартфон;
  • 3. По време на употреба приемникът не трябва да е близо до други UHF предаватели, радиостанции и други устройства, които могат да причинят смущения.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Безжичен микрофон FULAIM WM300, UHF

Безжичен микрофон FULAIM WM300, UHF

UHF безжична микрофонна система Lavalier, 20 -канален микрофон Lavalier с ревер FULAIM WM300 с презареждащ се предавател и приемник за запис на YouTube, интервю, Vlogging, конференция, църква - 1TX

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ