Цифрови двойни безжични слушалки SIMOLIO SM-824D2

4473

Нов продукт

130,00 лв

-38,00 лв

168,00 лв

SIMOLIO Цифрови 2,4 GHz двойни безжични телевизионни слушалки с резервна батерия за хора с увреден слух и възрастни хора, контрол на тона и баланса, личен усилвател на звук, работен обхват от 100 фута, без забавяне на звука, SM-824D2

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

Каква е разликата между обикновените слушалки за безжична телевизия и професионалните слушалки за защита на слуха и помощ SIMOLIO TV?

1. Нормални безжични телевизионни слушалки:

 • Усилвайки всички звуци по телевизора, за възрастните хора е много трудно да вземат телевизионните разговори от великолепния фонов звук, така че те трябва постоянно да увеличават нивата на децибелите, което в крайна сметка влошава и влошава слуха им.
 • Сдвояването и забавянето на звука на Bluetooth са досадни.

2. SIMOLIO професионални слушалки за защита на слуха и помощни телевизори:

 • Технологията за подчертаване на гласа и шумопотискане динамично намалява фоновия звук на телевизора, което прави телевизионния диалог да се откроява, което ви позволява лесно да разберете телевизионния диалог при безопасно ниво на звука.
 • Можете да персонализирате звука си на най -удобното ниво на силата на звука, чрез баланс и контрол на тона плюс моно/стерео опция.
 • Вграденият микрофон ви позволява отделно да усилвате гласа на хората наблизо. Не е нужно да сваляте слушалките, за да чуете какво говорят хората с вас.
 • НЕ се изисква сдвояване, няма забавяне.

ВАЖНО!

 • Преди да купите, първо проверете аудио изхода на вашия телевизор/свързан аудио източник, цифрово оптично (Toslink/SPDIF), RCA или 3,5 мм AUX аудио изходен порт е това, от което се нуждаем. Когато използвате оптичен аудио изход на телевизора, ТРЯБВА да настроите аудио формата на телевизора си на PCM.
 • Не е за телевизори с нефункционални аудио изходи (тест преди покупка). Когато свързвате външно аудио устройство, някои вътрешни високоговорители на телевизора може да не работят или да заглушат звука. Това е функция на телевизията.
 • Моля, вижте съответната таблица за видео и сравнение на продуктите на тази страница за подробности.
 • Ако срещнете някакъв проблем при свързването към вашата телевизионна система. Моля, вижте инструкциите на потребителя или имейла за поддръжка (at) simolio.com, ние сме уверени, че ще получим едно добро решение за вас.
 • Слушалките под брадичката тежат 2,04 унции, за чувствителни ушни канали, предлагаме да закупите като алтернатива безжични слушалки за телевизор с ухо SIMOLIO SM-825D Pro или безжичен телевизионен говорител SM-621D.
 • Тези RF продукти не се предлагат за носител на пейсмейкър, както и за хора с тежка загуба на слуха.

SM-824D2 hearing protection and assistance dual digital wireless tv headphones
personal sound amplifier function

Функцията за персонален усилвател на звук е проектирана като допълнителна и уникална функция, която помага на хората с увреден слух да чуят временно какво говорят с него, докато гледат телевизия.

Натиснете бутона MIC в задната част на слушалките, за да поставите на пауза звука на телевизора и да преминете към режим „ личен усилвател на звук “, той ще усили звука наоколо, натиснете го отново, за да се върнете към функцията за безжично слушане. Забележка: Не може да се подменя или използва като слухов апарат.

MONO, STEREO, TONE

MONO/STEREO option, TONE (Treble/Normal/Bass)

 • The MONO/STEREO switch is designed for different sound effect requirements. MONO is better for voice clarity, STEREO is better for music enjoyment.
 • The TONE switch is specially designed to deliver improved dialog clarity for people who have different sound frequency sensitiveness. Select Treble to enhance female voice and kids’ voice, select Bass to enhance male voice.

Dual headset with rechargeable battery

 
adjustable

 
balance

 
MONO, STEREO, TONE

audio out

Sound out and audio format setting

TV volume setting

Поддържа множество портове за аудио изход

Съвместим с повечето телевизори на пазара, SIMOLIO SM-824D2 поддържа оптични, RCA и 3,5 мм / AUX аудио изходи. За оптична връзка се уверете, че аудио форматът на вашето телевизор/свързано с AV устройство трябва да е настроен на „PCM“.

За RCA връзка, уверете се, че RCA портовете са означени като „ AUDIO OUT/OUTPUT/AV OUT“ .

За 3.5 мм/AUX връзка е по -добре да опитате с кабелни слушалки, за да видите дали ще деактивира вътрешните високоговорители на телевизора. За телевизори само с оптичен аудио изход и заети от звукова лента, ще трябва да закупите оптичен сплитер за инсталиране.

За телевизори само с коаксиален изход ще трябва да закупите цифрово -аналогов аудио конвертор за инсталиране.

За телевизори само с HDMI (ARC) аудио изход, ще трябва да закупите конвертор HDMI към RCA за инсталиране.

За AV приемници с 6,35 мм жак за телефон отпред, ще трябва да закупите аудио адаптер от 6,35 мм до 3,5 мм за инсталиране.

Настройка на звуков изход и аудио формат на телевизора

За телевизори, които поддържат само единичен звук, не препоръчваме да използвате това устройство SIMOLIO, за да гледате телевизия заедно със семейството си. Освен ако нямате звукова лента + сплитер.

За някои телевизори можете да възпроизвеждате аудио едновременно чрез вътрешни високоговорители на телевизора и външно аудио устройство, като зададете “Sound Out” на “Internal TV Speaker + Audio Out (Optical)”. За цифрово оптично свързване, уверете се, че сте задали аудио формата на телевизора/свързаното с AV устройство на PCM. Dolby / DTS не се поддържа. Менютата за извеждане на звук и аудио формат не са еднакви от различните марки телевизори. моля, вижте ръководството на телевизора за подробности.

Настройка на силата на звука на телевизионни и телевизионни устройства

Необходим е достатъчен звук, за да се гарантира правилното функциониране на Simolio.

VOL.1> 40%, VOL.2> 30%, само за ваша справка. Колкото по-големи са VOL.1 и VOL.2, толкова по-добър е S/N (сигнал към шум) на вашето устройство Simolio.

Обикновено предлагаме да фиксирате VOL.1 до достатъчно ниво и да регулирате VOL.2, за да контролирате силата на звука на телевизора.

Ако аудио изходният сигнал е твърде слаб, това ще доведе до следните проблеми:

 1. няма звук от слушалките

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Цифрови двойни безжични слушалки SIMOLIO SM-824D2

Цифрови двойни безжични слушалки SIMOLIO SM-824D2

SIMOLIO Цифрови 2,4 GHz двойни безжични телевизионни слушалки с резервна батерия за хора с увреден слух и възрастни хора, контрол на тона и баланса, личен усилвател на звук, работен обхват от 100 фута, без забавяне на звука, SM-824D2

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ