Стабилизатор MOZA Mini S 3

4495

Нов продукт

100,00 лв

-19,00 лв

119,00 лв

MOZA Mini S 3-ос сгъваем стабилизатор за заснемане при движение

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

Карданът трябва да се калибрира в следните ситуации:

1. Необичайна работа на кардана.2. След стартиране на окачването на кардана хоризонталният ъгъл се променя отново, което не може да бъде фиксирано след многократно центриране. 3. Отклонение поради прекомерна температурна разлика в работната среда на кардана.

- Методът на калибриране, моля, вижте официалното видео на MOZA.

Ако имате въпроси или имате нужда от немски инструкции, моля, свържете се с продавача Top-Vision.

2

Изключително сгъваем

Сгъваемият дизайн на MOZA Mini-S улеснява съхранението и пренасянето, без да заема ценно място. Максимално натоварване 260 g, поддържани размери на смартфона: Ширина: 58 mm до 88 mm.

Обръщането е бързо и лесно.

След като смартфонът е монтиран на MOZA Mini-S, алгоритъмът може бързо да настрои кардана без инструменти и да балансира трите оси без много смущения. Това ви спестява време и усилия при заснемане.

Преносим компактен ергономичен

Уникалният контур от 10 градуса имитира наклонената кула в Пиза и придава на формата на MOZA Mini-S артистичен и ергономичен щрих. Този интелигентен и компактен контур осигурява удобно преживяване на ръката и елиминира притеснението, че хватката ви ще се изплъзне.

3.

Множество режими на проследяване

Налични са множество режими на проследяване, за да се гарантира, че всяко действие или обект може да бъде проследено, записано или записано бързо или бавно. Бързо превключване между различни режими на проследяване с помощта на бутоните за задействане.

4.

Проследяване на обекти

Вградената технология за откриване на изкуствен интелект позволява на кардана автоматично да открива няколко обекта едновременно. Независимо от това кога мотивът работи, колоездене или скачане, Mini-MI може да проследи мотива от фиксирана позиция с невероятна точност. Това гарантира прецизно и надеждно проследяване.

6.

7.

7.

9.

Забързване на времето

С усъвършенстваното приложение MOZA Genie на Mini-S, вградената камера може да създава стабилни записи с интервал. Сега можете да вземете красиви въртящи се звезди, цъфтящи цветя и впечатляващ изгрев или залез с телефона си

Портретен режим

Mini-S има някои функции, които гарантират безпроблемна работа. Например, можете да превърнете кардана в портретен режим по време на поточно предаване на живо и да управлявате камерата на телефона с дръжката.

Замайване.

Можете лесно да персонализирате своя творчески филмов стил и да създавате гладки и стабилни видеоклипове, за да персонализирате филмовия си материал според вашите желания.

Начален режим

MOZA Mini-S предлага и много готини режими на запис, включително хиперлапс, бавно движение, начало, режим на спортна екипировка, замаяност и много други. Можете лесно да персонализирате своя творчески филмов стил и да създавате гладки и стабилни видеоклипове, за да персонализирате филмовия си материал според вашите желания.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Стабилизатор MOZA Mini S 3

Стабилизатор MOZA Mini S 3

MOZA Mini S 3-ос сгъваем стабилизатор за заснемане при движение

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ