Бебефон AWANFI vb607

4511

Нов продукт

90,00 лв

-22,00 лв

112,00 лв

Видео бебе монитор с камера и нощно виждане, двупосочен разговор, дисплей за стайна температура, нощна светлина, интегрирани приспивни песни и 3,2 -инчов LCD екран, ръчно родителско устройство

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

бебефон
бебешки монитори

3.2 -инчов TFT LCD екран

Бебешкият монитор AWANFI разполага с 3,2-инчов LCD екран с 2.4GHz безжичен дизайн, който може да ви помогне да се грижите спокойно за бебето си. Камерата може да бъде инсталирана във всеки ъгъл около вашето малко, благодарение на 360 градусов широк ъгъл на видимост.

Бебешкият монитор AWANFI с камера предлага и разнообразни функции като функция VOX, двупосочна комуникация, инфрачервено нощно виждане и мониторинг на температурата, така че можете да следите отблизо вашето бебе и да поддържате връзка с него.

Спецификации:

  • Вътрешен обхват: 50 м
  • Външен обхват: 260 м (в открито поле)
  • Разстояние за нощно виждане: 5м
  • Ъгъл на видимост: Диагонал 45 °
  • Живот на батерията: 8 часа (режим VOX)
  • Ръководство за потребителя на английски, френски, немски, испански, италиански

бебефон с камера и нощно виждане

бебе домофон

видео бебе монитор

Инфрачервено нощно виждане

Камерата има вградено инфрачервено нощно виждане, което се включва автоматично, когато открие условия на слаба светлина, предлагайки безпроблемен преход между нощ и ден. Нощната видимост може да достигне до 5 метра, което може да ви предложи безопасно наблюдение през цялата нощ.

Камерата е оборудвана и с регулируема LED нощна светлина, която може да остави успокояваща LED светлина за бебето, за да избегне тревогите му през нощта.

Функция VOX

VOX (Voice Operated Exchange) е гласово активирана система, която автоматично се активира, когато мониторът открие някакъв шум. С тази функция екранът на монитора автоматично се включва, когато има звук в стаята на бебето, и се изключва, когато в стаята се възвърне тишината.

Функцията VOX ви позволява да сте наясно с дискомфорта на бебето навреме, дори когато сте напълно фокусирани върху работата.

Двупосочно аудио

Микрофонът и високоговорителят, вградени в бебефон, ви позволяват да говорите и да общувате с вашето бебе от разстояние до 50 м на закрито и 260 м на открито, за да успокоите и успокоите с малките си думи.

видеомонитор за бебе

интелигентен бебешки монитор

бебефон с камера

Интегрирани приспивни песни

С 8 различни приспивни песни имате възможност да успокоите и приспивате бебето си дори от разстояние, като работите с монитора (родителското устройство).

Мониторинг на температурата

Благодарение на функцията за наблюдение на температурата, можете постоянно да следите температурата в стаята на вашето бебе и да предприемате необходимите действия, ако температурата се промени много в стаята, така че вашето бебе да може да остане в комфортна среда през цялото време.

Регулируем ъгъл на видимост

Бебешкото устройство с инфрачервена камера е ръчно ориентирано, за да регулира ъгъла на видимост. Имате няколко възможности за избор на системата за нейното фиксиране. Може да се фиксира към стената, да се закачи на ръба на леглото и може да се постави върху мебел.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Бебефон AWANFI vb607

Бебефон AWANFI vb607

Видео бебе монитор с камера и нощно виждане, двупосочен разговор, дисплей за стайна температура, нощна светлина, интегрирани приспивни песни и 3,2 -инчов LCD екран, ръчно родителско устройство

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ