Цифрова фоторамка Kenuo p100

4524

Нов продукт

90,00 лв

-23,00 лв

113,00 лв

Цифрова фоторамка 10 инча Kenuo цифрова рамка за картина 1920x1080 FHD IPS дисплей, фото/музика/видео плейър, таймер за автоматично включване/изключване на календара, дистанционно управление, черно

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

digital photo frame

IPS екран с широк ъгъл на гледане: 10 инчов IPS екран с 1920x1080 HD резолюция (16: 9) за показване на снимки. Богатите и живи цветове показват вашите снимки със забележително качество на изображението. Цифрова фоторамка преглежда най -съкровените ви моменти в качествена HD резолюция.

digital picture frame

digital photo frame

3

Функция за автоматично завъртане на изображението

Фотокадрата Kenuo Digital е надстроена с функция за автоматично завъртане, за да коригира автоматично ориентацията на вашите снимки, за да ви донесе най-доброто изживяване при гледане, като ви позволява винаги да виждате най-подходящия ъгъл.

Мути-функция с опит

Може да се използва като електронна рамка за снимки, видео плейър стерео, MP3/MP4, рекламен плейър, календар, аларма/часовник, таймер за автоматично включване/изключване, фонова музика. Можете да възпроизвеждате снимки с фонова музика в същите слайдшоута за фантастично изживяване.

Функция за визуализация на изображението

Цифровата рамка за снимки Kenuo поддържа функцията за визуализация на изображението, избирайте снимките си по -бързо от всякога, осигурява повече удобство за вас.

photo frame

picture frame

digital photo frame

Възпроизвеждане на формат със съхранение

Формат на изображението: JPEG, BMP, GIF, PNG, TIFF.

Видео формат: MKV, MOV, AVI, RMVB, MP4 и др .;

Аудио формат: MP3, AAC, FLAC, WMA и др .;

Поддържа U Disk, MMC, MS, SD карта, 1.1 USB или 2.0 USB интерфейс.

Поддържа SD карта, USB стик (до 128 GB), можете да видите много от вашите снимки, вече не единични като традиционната рамка за снимки.

Различна скорост на плъзгане и ефект на плъзгане

Цифровата рамка за картина KENUO поддържа разнообразие от скорост на плъзгане и избор на ефект на слайд, както и изтриване на изображение, възпроизвеждане на точка на прекъсване и т.н.

Забележка: Складът на Amazon съдържа старата и новата версия на рамката за картини, функцията е малко по -различна. Ако не сте доволни, моля, уведомете ни.

Най -добрият подарък за вашето семейство

Добър идеален подарък за членове на вашето семейство, приятели. Перфектен подарък за любим човек, за да се насладите на всички спомени, да запишете растежа си от детството, да запишете сватбените си моменти, да запишете всички ценни моменти в живота си, да донесе забавление за цялото семейство.

Пакетът е включен

1 × 10 инчова цифрова рамка за картина

1 × 32 GB SD карта

1 × Дистанционно управление

1 × Стойка

1 × Захранващ адаптер

1 × Ръководство за потребителя

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Цифрова фоторамка Kenuo p100

Цифрова фоторамка Kenuo p100

Цифрова фоторамка 10 инча Kenuo цифрова рамка за картина 1920x1080 FHD IPS дисплей, фото/музика/видео плейър, таймер за автоматично включване/изключване на календара, дистанционно управление, черно

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ