Комплект за шейкър Innovee

4559

Нов продукт

1 Брой

23,00 лв

-10,00 лв

33,00 лв

Комплект за шейкър за коктейли Innovee - Комплект премиум бар с 1 & ½ унция двоен мерител - Книжка с рецепти и електронна книга - 710 мл с вградена цедка

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Коктейл шейкър позволява на аматьори да приготвят страхотни напитки без суетене или бъркотия!

Ако сте любител на миксера на напитки (или дори професионален барман), един от най-важните фактори за създаване на напитки със страхотен вкус е използването на висококачествен шейкър за коктейли!

Вземете правилния комплект за шейкър за коктейли и ще можете да смесвате точно алкохолни напитки и миксери с лекота. Вземете грешен коктейл шейкър и може да се наложи да се справите с неточно смесване, неудобно смесване, бъркотия, течове и много други.

Ето защо имате нужда от шейкър за коктейли Innovee Home от неръждаема стомана. С вградена цедка, шейкър от 710 ml и шейкър 1/1,5, този комплект шейкър за коктейли е точно това, от което се нуждаете, за да приготвите напитки, които гостите ви ще харесат.

Този комплект шейкър за коктейли е:
 Изработен от устойчива на ръжда, непропусклива неръждаема стомана
 Лесен за използване
 Подходящ за миене в съдомиялна машина
Работи с голямо разнообразие от алкохолни напитки и миксове
Прави страхотен подарък

Готови за приготвянето на идеалния "разклатен, а не разбъркан" коктейл. Тогава имате нужда от този висококачествен комплект за шейкър за коктейли. Това е най-добрият инструмент за бармани и ще бъде идеалното допълнение към вашия домашен бар.

С този шейкър за коктейли ще можете просто да добавите любимия си алкохол или алкохолни напитки, миксери, лед и след това да разклатите, за да получите перфектния коктейл!

Побързайте, търсенето е голямо, а предлагането ни в момента е ограничено! Възползвайте се от нашата 100% доживотна продължителност

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Комплект за шейкър Innovee

Комплект за шейкър Innovee

Комплект за шейкър за коктейли Innovee - Комплект премиум бар с 1 & ½ унция двоен мерител - Книжка с рецепти и електронна книга - 710 мл с вградена цедка

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

  • Уред за разпенване на мляко JoyFork EE-1, 400 мл, Неръждаема стомана

    Уред за разпенване на мляко от неръждаема...