Автомобилна камера огледало ALWEEN, 9,66" дисплей, G сензор

4558

Нов продукт

153,00 лв

-15,00 лв

168,00 лв

ALWEEN 9,66-инчова огледална камера, мултимедия с резервна камера, 1080P 170° отпред и 1080P 140° широкоъгълна задна камера за видеорегистратор, монитор за паркиране, нощно виждане, водоустойчива изглед отзад (V33)

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

1: Два режима на показване: Първият режим е показване на цял екран на режима на запис на предната камера, а вторият режим е едновременно показване на цял екран на режима на запис на задната камера).

2: Времето за скрийнсейвър може да бъде настроено според предоставените от опции.

3: Форматирайте micro SD картата с видеокамерата преди запис. Препоръчваме да използвате микро SD карта от 64GB Grade 10 Sandisk (не е включена).

4: Моля, не свързвайте кабела на камерата за задно виждане сами, в противен случай няма да има снимка на камерата за задно виждане на монитора.

5: Тъй като вградената 850mA батерия на камерата за смяна има нисък капацитет за съхраняване на важни данни, съхранени в случай на пътнотранспортно произшествие, трябва да свържете зарядното за кола, когато записвате.

Автомобил с Dashcam.

Car cameras mini.

Автомобилна камера за табло
Основни функции:

9,66 инчов сензорен екран.

Превъзходно нощно виждане.

Г сензор

Непрекъснат запис.

Помощ

Предна и задна камера

24-часов мониторинг на паркирането.

 • 1 x камера за управление на автомобила.
 • 1 x камера за задно виждане.
 • 1 х зарядно за кола.
 • 1 x инструмент за монтаж.
 • 1 x ръководство за потребителя (английски език не е гарантиран).

Забележка:

1: Плъзнете наляво и надясно по екрана, за да превключите между предната и задната камера, и плъзнете нагоре и надолу, за да промените ъгъла на предната и задната камера.

2: Има два режима на показване: Първият режим е показване на цял екран на режима на запис на предната камера, а вторият режим е пълноекранен дисплей на режима на запис на задната камера.

 • Видео формат: MOV
 • Скрийнсейвър: Да.
 • Температура: -4 °F - 158 °F.
 • Размер на дисплея: 9,66 инча сензорен екран.
 • Резолюция на предната/задна камера: 1080P/1080P.
 • Размери на продукта: дължина 10 инча х ширина 2,83 инча.
 • Захранващ интерфейс: DC 5V / 2.1A; USB интерфейс: Mini USB
 • Поддръжка на външна памет: SanDisk 64GB Class10 Micro SD (не е включен)
HD камера за автомобилна камера.

Интелигентен мониторинг на паркирането и сензор за гравитация.

Когато мониторингът на паркирането е включен, таб-камерата може да защити колата ви навсякъде. Автоматично откривайте внезапен удар/внезапен сблъсък и заключвайте кадрите, за да предотвратите презаписването на видеото.

Видеорегистратор на автомобила отпред.

Непрекъснат запис.

Безпроблемният цикличен запис автоматично презаписва най-стария файл, за да запази текущия файл. Не е нужно да се притеснявате, че SD картата се напълни, за да спрете записа.

Двойна камера за автомобил.

Камера за автомобил отпред и отзад

Видеорегистратор на автомобила отпред отзад

Кола с камера за тире.

Супер нощно виждане.

Подобрено качество на изображението за вечерно шофиране с най-новите сензори за имплицитно зрение. Камерата на арматурното табло заснема регистрационни номера и пътни знаци дори през нощта или при условия на слаба светлина, което прави шофирането през нощта по-безопасно и по-надеждно.

Водоустойчива камера за задно виждане.

Висококачественият обектив има превъзходна водоустойчивост, никога не се притеснявайте за вода във фотоапарата. Пълноцветна HD камера за регистрационни номера с ъгъл на видимост 140 градуса. Лесно заснемане на снимки или видеоклипове.

WDR технология

Технологията с широк динамичен обхват (WDR) компенсира светли/тъмни петна и балансира експозицията, за да ви осигури по-безопасна ситуация. Трябва да се използва заедно с фар за кола, за да осигури отлична работа при шофиране през нощта.

Устойчивост на ниски и високи температури.

Камерата с двойно табло използва супер кондензатор за по-голяма устойчивост на студ и топлина (-4 °F ~ + 158 °F). Първокласните компоненти и огнеупорните материали гарантират, че камерата за управление работи в най-екстремните среди.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Автомобилна камера огледало ALWEEN, 9,66" дисплей, G сензор

Автомобилна камера огледало ALWEEN, 9,66" дисплей, G сензор

ALWEEN 9,66-инчова огледална камера, мултимедия с резервна камера, 1080P 170° отпред и 1080P 140° широкоъгълна задна камера за видеорегистратор, монитор за паркиране, нощно виждане, водоустойчива изглед отзад (V33)

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ