Безжична охранителна камера Dericam

4584

Нов продукт

1 Брой

65,00 лв

-8,00 лв

73,00 лв

Dericam, WiFi домашна вътрешна камера, IP камера 1080P камера, 2-посочно аудио нощно виждане с допълнителна 5dBi мощна антена, управление на панорама/наклон за дома, бизнеса, бебефон

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Описание на продукта

1
2

3

Dericam, марка, пълна с нови бизнес идеи, се комбинира с технологията от висок клас и разпространява ядрото на ориентирания към операциите дух. Ние винаги се фокусираме върху разработването на собствени продукти, така че нашите клиенти да могат да използват най-добрите продукти, като нашата най-надеждната, иновативна и рентабилна камера за наблюдение. Ние винаги предлагаме на всеки клиент услугата с най-висока заявка.

Dericam 1080P FHD безжична куполна камера

Свържете дома си по интелигентен начин

Dericam WiFi ip камера може лесно да се инсталира, свържете камерата с 2.4G WiFi (5G не се поддържа), можете да я поставите на масата или да окачите на стената, след което се насладете на гладки превъзходни кадри на живо директно на вашия смартфон чрез приложението Dericam (iOS и Android) по всяко време и навсякъде.

 • Супер видео на живо ден и нощ
 • Общувайте с любовта си
 • Аларма за откриване на движение в реално време
 • Повторете записаните видеоклипове

 • 1x 1080P Wi-Fi PT камера
 • 1x мрежов кабел
 • 1x скоба за монтаж
 • 1x захранващ адаптер
 • 1x CD-ROM
 • 1x Ръководство за бързо инсталиране
 • 1x 2dBi+5dBi антена

4

5

6

1080P Full HD панорамна/накланяща/увеличаваща камера

Можете да гледате кристално чисти видеоклипове с 1080P Full HD камера. С функциите за голям широкоъгълен обектив, панорама, накланяне и 4x цифрово увеличение, можете дистанционно да управлявате камерата и да наблюдавате всеки ъгъл на вашия дом в реално време.

Настройка на WiFi и WiFi с висока мощност

Внимание!

Ние сме съвместими с високопроизводителни WLAN модули и високомощни WiFi антени.

Нашата камера е оборудвана с две супер антени (2db и 5db антена), за да гарантира, че вашата мрежа е гладка, когато я използвате

Двупосочно аудио и нощно виждане

Вграден подобрен микрофон и високоговорител и невидими инфрачервени светодиоди, можете да виждате, говорите и слушате свободно благодарение на висококачествената функция за двупосочно говорене през вашия телефон, компютър или таблет в приложението Dericam в реално време, дори ако не сте у дома , което ви осигурява спокойствие и 24-часова защита.

7

7

8

Сигнали в реално време за безопасност

Вграденият сензор с интелигентен алгоритъм за откриване на движение, автоматични моментни снимки и видеозаписи за движения ще ви накарат никога да не пропускате нищо важно.

Докато наблюдава движенията, wifi камерата ще изпрати известие до мобилния ви телефон чрез приложение.

Влезте в дома си по всяко време и навсякъде. Получавайте незабавни известия, когато открие движение или звук.

Поддръжка за множество устройства

Поддръжка за IOS, WEB, таблет, показван отдалечено. Лесна настройка и гъвкава съвместимост. Бърза настройка на устройства с iOS и Android с безплатното приложение Dericam.

Множество опции за съхранение

Множество начини чрез SD карта, FTP и имейл за вашите нужди за съхранение на видеозаписи или моментни снимки.

Без скрити разходи, без месечни такси, спестете значително парите си за висок абонамент. Никога не събирайте и не препращайте каквато и да е лична информация или данни като акаунт за фактуриране, телефонен номер, имейл или лични видеоклипове и моментни снимки, за да ви предпази от риска от разкриване на поверителността.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Безжична охранителна камера Dericam

Безжична охранителна камера Dericam

Dericam, WiFi домашна вътрешна камера, IP камера 1080P камера, 2-посочно аудио нощно виждане с допълнителна 5dBi мощна антена, управление на панорама/наклон за дома, бизнеса, бебефон

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ