Видео звънец Elytsemoh, X Smart Home, WI-FI 2.4 GHz, Нощно виждане, Сензор движение

4588

Нов продукт

85,00 лв

-10,00 лв

95,00 лв

X Smart Home Безжичен видео звънец 

Този продукт не е в наличност

Описание На Продукта
Лесна инсталация: Изтеглете приложението, след което го свържете към звънеца на вратата, не са необходими жици и кабели. Отворете вратата, където и да сте, вижте и говорете с посетителите директно от вашия смартфон или уеб, като използвате видео при поискване. Поддържа връзка с множество устройства Android, IOS, Windows.
По-ниска мощност: Приемете технология с ултра ниска мощност. Приет две марки 18650 литиеви батерии, по-висока безопасност, по-дълга употреба и време в режим на готовност. В този режим времето на готовност на интелигентния звънец е повече от 8 месеца. Работни условия работят при минус 4 градуса по Фаренхайт до 131 градуса.
Двупосочно аудио: Комуникирайте с посетителите чрез двупосочно аудио с микрофон за потискане на шума, винаги можете да наблюдавате входната си врата, като гледате видеоклипове в реално време на мобилен телефон навсякъде. Чувствителното време е регулируемо, за да започне цикъл на запис, и видеоклипът с изтекъл срок на валидност ще бъде автоматично изтрит
Night Vision: Инфрачервените светодиоди ви позволяват да записвате кадри, дори при слабо осветление, можете също да виждате и да говорите с посетители. Пазете дома си в безопасност през нощта. независимо къде се намирате. Определете зони, които искате да наблюдавате, и получавайте сигнали, когато някой влезе в определените зони. Може да ви позволи да правите снимки и да записвате видеоклипове по всяко време и навсякъде.
Откриване на движение: Сигнали в реално време, 166 градуса широкоъгълен обектив, 720 HD видео, дистанционно събуждане. Вижте ясно всяко лице пред вратата си. Няма ограничение за достъп до звънеца на вратата със смарт телефон, така че можете да настроите цялото семейство да наблюдава дома ви. Заснемайте снимките или видеоклиповете по всяко време и ги съхранявайте в телефона или sandisk карта вместо в облачно хранилище. s ви позволяват да записвате кадри, дори при слабо осветление, можете също да виждате и да говорите с посетители. Пазете дома си в безопасност през нощта. независимо къде се намирате. Определете зони, които искате да наблюдавате, и получавайте сигнали, когато някой влезе в определените зони. Може да ви позволи да правите снимки и да записвате видеоклипове по всяко време и навсякъде.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Видео звънец Elytsemoh, X Smart Home, WI-FI 2.4 GHz, Нощно виждане, Сензор движение

Видео звънец Elytsemoh, X Smart Home, WI-FI 2.4 GHz, Нощно виждане, Сензор движение

X Smart Home Безжичен видео звънец 

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ