Аудио система Philips AZB798T, CD, FM, Bluetooth, DAB, USB

4599

Нов продукт

180,00 лв

-15,00 лв

195,00 лв

Philips AZB798T Преносимият CD радиокасетофон 

Този продукт не е в наличност

Мощен портативен звук

с обща изходна мощност 12 W RMS

  • Bluetooth
  • CD, MP3-CD, USB, DAB+, FM
  • Лента
  • 12 W
Безжично поточно извличане на музика чрез Bluetooth™ от вашия смартфон

Безжично поточно извличане на музика чрез Bluetooth™ от вашия смартфон

Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика

USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика

С режима USB Direct просто включвате вашето USB устройство в USB порта на устройството Philips и то започва да възпроизвежда директно цифровата музика от USB устройството.

Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

Басрефлексната система високоговорители дава дълбоки басови звуци с компактни кутии на високоговорителите. Тя се различава от конвенционалната система с кутии на високоговорителите по добавените тръбни баси, които са акустично нагодени към високоговорителя за ниски честоти за оптимизиране на нискочестотното звучене на системата. Резултатът е по-дълбок управляван бас и по-малки изкривявания. Системата работи чрез резонанс на въздушната маса в тръбните баси, за вибрации като при конвенционален високоговорител за ниски честоти. В комбинация с честотната реакция на високоговорителя за ниски честоти, системата разширява като цяло нискочестотните звуци, за да създаде цяло едно ново измерение от дълбоки баси.

Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава присъствието на басите в целия диапазон на силата на звука - от слабо до силно - само с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това можете да включите динамичното усилване на басите, което усилва нивата на басите, за да се наслаждавате на еднакъв звук, дори когато намалите звука.

Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими - Джаз, Рок, Поп или Класика, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най-важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.

Удобно дистанционно управление за допълнително улеснение

Удобно дистанционно управление за допълнително улеснение

С удобното дистанционно управление за още по-лесно използване трябва само да се облегнете и да се насладите на удобството от ползването.

Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

Таймерът за заспиване ви дава възможност да решите колко дълго искате да слушате музика или радиостанция, избрана от вас, преди да заспите. Просто задайте ограничение на времето (до 2 часа) и изберете CD или радиостанция за слушане, докато се унесете в сън. Устройството ще продължи да свири до зададеното време и след това автоматично ще се изключи в икономичен тих режим на готовност. Таймерът за заспиване ви позволява да заспите с любимия си CD или радио диджей, без да броите овце или да се тревожите, че хабите енергия.

Изпълнявайте: MP3-CD, CD и CD-R/RW

Изпълнявайте: MP3-CD, CD и CD-R/RW

MP3 означава "MPEG 1 Audio layer-7,6 см (3")". MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки без това да влоши радикално аудио качеството им. MP3 се превърна в стандартен формат за аудио компресия, използван в Интернет, който позволява бърз и лесен трансфер на аудио файлове.

Касетен дек с автостоп

Касетен дек с автостоп

DAB+, DAB и FM за пълно удоволствие от радиото

Цифровото радио DAB+/DAB (Digital Audio Broadcasting) не само се излъчва наложено върху аналоговия FM сигнал, но представлява и нов начин на радиоизлъчване по мрежа от наземно базирани предаватели. То предлага на слушателите повече избор и информация с чист, лишен от всякакви смущения звук. Тази технология позволява на приемника да се фиксира на най-силния достъпен сигнал. При цифровите радиостанции на DAB+ или DAB не се налага запомняне на честоти - настройките се правят по името на станцията, така че няма проблеми за избор по време на пътуване.

Гнездо за стерео слушалки, за да слушате музиката точно така, както ви харесва

Свържете слушалките си към това устройство Philips за по-лично слушателско изживяване, когато пожелаете. Наслаждавайте се на любимата си музика с чудесен звук, без да пречите на околните, като използвате слушалки.

Описание на продукта

Philips CD звукова машина AZB798T/12. Тип тунер: Цифров, Поддържани радио ленти: DAB,DAB+,FM. Поддържани типове дискове: CD,CD-R,CD-RW, Режими на възпроизвеждане: Бързо назад, Бързо напред, Следващ, Предишен, Програма, Повторение, Разбъркване. Номинална RMS мощност: 12 W. Поддържани аудио формати: MP3,WMA. Тип на дисплея: LCD, Цвят на подсветката: Син

Мощен преносим звук с обща изходна мощност 12W RMS . Philips Portable CD Soundmachine е мощна озвучителна система „всичко в едно“, която можете да вземете със себе си навсякъде. Освобождава вашата музика от различни източници - Bluetooth,. USB, CD, касета, DAB+ и FM радио. Наслаждавайте се на музиката си от множество източници - Поточно предаване на музика безжично чрез Bluetooth от вашия смартфон - DAB+, DAB и FM за пълно радио изживяване - USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика- Възпроизвеждане на MP3/WMA-CD, CD и CD-RW
- Касетен дек с автоматично спиране

Лесен за използване
- Удобно дистанционно управление за допълнително удобство
- Стерео жак за слушалки за по-добро лично удоволствие от музиката
- Таймер за заспиване за лесно заспиване с любимата ви музика

Мощен звук за вас може да чуе и почувства
- Bass Reflex Speaker System осигурява мощен, по-дълбок бас
- Dynamic Bass Boost за дълбок и драматичен звук
- Digital Sound Control за оптимизирани настройки на стила на музика

- Bluetooth
- CD, MP3-CD, USB, DAB+, FM
- Tape
- 12 W

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Аудио система Philips AZB798T, CD, FM, Bluetooth, DAB, USB

Аудио система Philips AZB798T, CD, FM, Bluetooth, DAB, USB

Philips AZB798T Преносимият CD радиокасетофон 

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ