твърд калъф за MacBook Pro 13.3 KECC

5137

Нов продукт

1 Брой

27,00 лв

30,00 лв

-10%

KECC MacBook Pro Retina 13-инчов твърд калъф, калъф, калъф, стар MacBook Pro 13.3 Retina Ultra Slim Plastic {A1502/A1425}

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
  • ози MacBook Pro 13-инчов калъф Retina Old е САМО за модел номер A1502 / A1425. Моля, ПРОВЕРЕТЕ НОМЕРА НА МОДЕЛА НА ВАШИЯ MacBook, ПРЕДИ ВАШАТА ПОКУПКА.
  • Изцяло покрит с гумена блажна боя, той има гладка, но противоплъзгаща външна текстура – ​​Предотвратява пръстови отпечатъци, подхлъзване и драскотини.
  • Издълбан дизайн, който блести логото на Apple през кутията. Неговият дизайн ви позволява напълно да отваряте/затваряте своя MacBook, без да прекъсвате достъпа си до каквито и да било портове.
  • Здрав и супер лек дизайн. Лесно и удобно е да го носите със себе си. Специално проектиран за всички модели на Apple MacBook. Перфектно прилягане и пълен достъп до всички портове.
  • Ярък и елегантен дизайн от две части, който се монтира и демонтира лесно. Четирите гумени крачета поддържат вашия MacBook стабилен и защитен през цялото време

Твърд калъф StarStruck, предназначен за Apple Macbook, който защитава вашето ценно оборудване навсякъде и по всяко време.

Ако вашият Macbook е вашият живот, време е да го застраховате. Защитете вашия лаптоп със здрав калъф с твърда обвивка, създаден специално за защита на всички модели MacBook. Просто пъхнете вашия MacBook в този твърд калъф от две части и вече няма да се притеснявате за мръсотия, драскотини и петна, които ще повредят вашия лаптоп.

Животът е твърде кратък, за да се тревожите за малките неща, така че се предпазете от тези малки неща с твърд калъф за Macbook.

Искате ли да знаете защо това е най-добрият калъф за Macbook на пазара? Това са причините:

Красиви цветове и дизайн: Трудно е да се намери калъф за MacBook, който да е толкова жив и зашеметяващ като тези в нашата колекция.
Масивен калъф: Покрит с гумирана боя отгоре и отдолу, за да осигури гладка, неплъзгаща се гумирана текстура, за да предпази вашия MacBook от драскотини и драскотини.
Пълен достъп до всички портове: Осигурява достъп до всички важни конектори и устройства, като същевременно подобрява уникалния външен вид на вашия MacBook.
Уникален персонализиран дизайн: Логото на Apple блести през калъфа, перфектно допълвайки живия цвят на калъфа на MacBook.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

твърд калъф за MacBook Pro 13.3 KECC

твърд калъф за MacBook Pro 13.3 KECC

KECC MacBook Pro Retina 13-инчов твърд калъф, калъф, калъф, стар MacBook Pro 13.3 Retina Ultra Slim Plastic {A1502/A1425}

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ