Стойка за кола Mpow MPCA032AB

5195

Нов продукт

1 Брой

22,50 лв

25,00 лв

-10%

Mpow MPCA032AB Държач за кола 

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Допълнителен монтажен диск.
Включена е полезна подложка за по-добър монтаж върху текстурирани и извити повърхности. Спестява време за намиране на най-подходящата позиция и ви дава повече опции за местоположение за монтаж. Проста настройка.
Лесното завъртане на копчето и сферичната глава ви позволява да регулирате на правилната височина, люлката за лесен преглед се разхлабва от основата, за да позволи на сферичната става да се върти на 360 градуса. Когато се достигне оптималният ъгъл, затегнете копчето, за да фиксирате позицията на люлката. Монтаж и демонтаж без усилие.
Издърпайте надолу заключващия лост, за да заключите стойката на място и издърпайте нагоре за лесно отстраняване. Освен това е включен допълнителен монтажен диск с практична дръжка за лесно отстраняване. В допълнение, държачът за моп е лесен за възстановяване на лепкав гел чрез изплакване с вода и изсушаване на въздух. Здрава структура.
Стабилността на монтажа на арматурното табло се основава както на вендузата с лепкава гел подложка, така и на специално проектираната структура. Лостът с вендузата осигурява силен захват на таблото, като го държи здраво закрепен по време на вашето шофиране. Широка съвместимост.
Можете да регулирате ширината на ръката между 6-3,9 инча. Съвместим с повечето мобилни телефони до 6 инча, включително iPhone, Samsung, Sony, Google, LG, HTC, Blackberry и др.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Стойка за кола Mpow MPCA032AB

Стойка за кола Mpow MPCA032AB

Mpow MPCA032AB Държач за кола 

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ