Електрическа вибрираща четка за масаж на скалпа APALUS

5311

Нов продукт

1 Брой

32,40 лв

36,00 лв

-10%

APALUS hc005 Електрическа вибрираща четка за масаж на скалпа , йонна четка за коса, перфектни процедури за скалп, четка за разресване на коса

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
  • ЙОННА ГРИЖА ЗА ГЛАДКА И БЛЕСТЯЩА КОСА: Йонизаторът генерира отрицателни йони, за да неутрализира положителния заряд на статичното електричество. Помага за намаляване на заплитането и незабавно възвръща мекотата и блясъка на косата ви. За да подобрим дифузията на йони през косата, ние държим йонизатора близо до възглавницата, което позволява на йоните да дифундират през косата по-ефективно при разресване.
  • МОЩЕН ВИБРАЦИОНЕН МАСАЖОР: До 8500 вибрации в минута, неговата непрекъсната перкусия се слива перфектно с вашето движение, осигурявайки дълбока релаксация и помагайки за намаляване на стреса.
  • ПРОСТА РАБОТА С МАСАЖОР: Един бутон контролира всичко; Всеки лесно научава работата му; Захранва се от вградени акумулаторни батерии.
  • 10 МИНУТИ НА ДЕН: Подобрява качеството на съня и помага в борбата с умората и се чувства по-енергичен през целия ден. Той е полезен не само за главата и скалпа. Можете също така да го използвате върху врата, краката, ръцете, гърба и по цялото тяло като цяло. Отпуснете стресираните мускули

Новата йонна вибрираща масажираща четка на Apalus с вградена технология за масаж облекчава напрежението и стреса, като същевременно придава на косата ви по-гъст и пълен вид.

Осигурява на косата ви блясък и гладкост
Йонната функция помага за премахване на заплитането и бъркотията от косата ви, прави косата ви гладка и блестяща по всяко време със страхотно изживяване при разресване.

Облекчава стреса, осигурява дълбока релаксация
Тази четка вибрира върху скалпа няколко хиляди пъти в минута. Нежно стимулира скалпа и му придава здрав вид.

Безшевният кръгъл връх на четина е нежен към косата и скалпа
Всички върхове на косъмчетата са безшевни, което предотвратява увреждането на скалпа или изскубването на косата по време на употреба. Специалният кръгъл накрайник с форма на топка има по-голяма контактна повърхност, за да бъде по-нежен към деликатните скалпове.

Ергономичен дизайн за по-добро изживяване при работа
Ергономично извитата безшевна обвивка пасва идеално в женските ръце, осигурявайки страхотно изживяване при работа, като същевременно осигурява здрав захват по време на употреба.

Акумулаторна батерия за бърз старт
Захранва се от вградени акумулаторни батерии. Бързо направи хубавата си прическа. Зарежда се с лесен за използване micro-usb кабел.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Електрическа вибрираща четка за масаж на скалпа APALUS

Електрическа вибрираща четка за масаж на скалпа APALUS

APALUS hc005 Електрическа вибрираща четка за масаж на скалпа , йонна четка за коса, перфектни процедури за скалп, четка за разресване на коса

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ