Електрическа лампа срещу насекоми

0469

Нов продукт

23,00 лв

Електрически комарници за насекоми

Този продукт не е в наличност

Описание на продукта

Стил: ЕС


Характеристики: 
Електронният използва високочестотна синя светлина, доказана като най-ефективна за привличане на летящи насекоми през деня или нощта, за да се създаде практична, ефикасна, хигиенична и автоматична електронна система за унищожаване на насекоми. Просто включете захранващия блок в електрически контакт така, че летящите или пълзящи насекоми наблизо да бъдат привлечени от светлината и да се приближат към електронареактивната метална решетка, което ще доведе до електрически удар. 
Икономичен: Висока ефективност с ниско потребление на енергия. Не е необходимо инсектицид или химикали! 
Висока безопасност: Научно проектирана да функционира гладко, но пластмасовият щит защитава потребителите при докосване на устройството. Специално проектираната вътрешна синя светлина е безвредна за човешките тела и домашни любимци.
Издръжливост: Висококачествените вътрешни компоненти Bug Zapper могат да работят непрекъснато по всяко време на деня или нощта! 
Лесно изхвърляне на насекоми: За почистване на мъртви бъгове; уверете се, че уреда е изключен от електрически контакт и изчакайте 15-20 минути преди да се намесвате. Използвайте отвертка, за да извадите винтовете в основната табла на Bug Zapper, за да почистите и изпразните тавата, и лесно поставете тавата обратно и закрепете с винтове. Няма химикали, дим, мирис или спрей 
Ефективна площ приблизително 320 кв. Фута Автоматично унищожава насекоми, комари, мухи, оси, бъгове и др. Включва 6 фута кабел за убиване на бъгове в дома и офиса

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Електрическа лампа срещу насекоми

Електрическа лампа срещу насекоми

Електрически комарници за насекоми

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ