Безжична акумулаторна Bluetooth клавиатура 1byone

5379

Нов продукт

1 Брой

34,20 лв

38,00 лв

-10%

1byone Безжична Bluetooth клавиатура с вграден многоточков тъчпад и акумулаторна батерия за Android и Windows - черна

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
  • Ултра преносимост - Ултра тънкият и лек и компактен дизайн го правят лесен за съхранение във вашата раница или куфарче и го носите навсякъде за употреба.
  • QWERTY клавиатура с тъчпад - Перфектна комбинация: Предлага се с вграден тъчпад, който ще предложи голяма помощ, когато не поддържате функцията за много пръсти, ще имате мишка в ръката си.
  • Енергоспестяваща - литиева батерия 500 mAh. дни в режим на готовност, може да работи 90 часа непрекъснато, времето за зареждане е по-малко от 4 часа. Клавиатурата може да влезе в режим на заспиване, когато изчакате 10 минути, натиснете произволен клавиш и изчакайте 3 секунди, за да я събудите.
  • Силен високоскоростен безжичен Bluetooth, технология Bluetooth 3.0, която гарантира вашето дистанционно управление в рамките на 10 метра (33 фута), нежна грижа, че безжичният обхват може да варира в зависимост от смущенията или настройките на вашето устройство.
  • Съвместимост - Тази клавиатура е съвместима с Android и Windows. но може да се използва и на повечето Bluetooth устройства като телефони, компютри, таблети, лаптопи и др. Изисква се Bluetooth 4.0 донгъл (Smart TV не е включен), ако не се използва на компютър с вграден Bluetooth.

Ултра тънка и лека, клавиатурата е с дебелина само 8 мм и тежи 0,43 кг. Размерът му е по-малък от хартия с международен стандарт A4, тоест можете лесно да го поставите в раницата или куфарчето си за пътуване и работа или да го използвате у дома, без да се притеснявате за разхвърляния кабел за свързване.
Елегантен и класически черен
профил, много модерен Елегантен и черен профил, подходящ за всеки повод. Без значение дали го използвате у дома, в офиса, на парти или на път, той ще бъде практичен и модерен спътник.
Силен и Bluetooth и мощна батерия, висока производителност
Тази клавиатура има силна Bluetooth връзка Обхват до 10 метра, когато няма смущения в сигнала.
Вградена литиева батерия 500mAh, работи до 4 месеца в режим на готовност или 90 часа при непрекъсната употреба без зареждане. Когато батерията се изтощи, са необходими само около 4 часа, за да бъде напълно заредена.
Основно, но не само за Windows и Android, широка съвместимост
Тази клавиатура е направена за Windows и Android, но е съвместима с всички устройства с Bluetooth. Можете да го използвате с вашия мини компютър, iPad, iPhone, смартфон, Smart TV, PS4 и др. С блутут.
Но имайте предвид, че:
Функцията за мишка с тъчпад на Apple iOS не се поддържа.
Не поддържа Win 8 Mobile.
За потребители на Android 4.4: Индикаторът Caps lock може да не свети, но пак ще работи нормално.
При свързване на клавиатурата с компютър е необходим Bluetooth приемник (не е включен).
В кутията
1byone Безжична акумулаторна Bluetooth клавиатура x 1
USB кабел за зареждане x 1
Ръководство за потребителя x 1

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Безжична акумулаторна Bluetooth клавиатура 1byone

Безжична акумулаторна Bluetooth клавиатура 1byone

1byone Безжична Bluetooth клавиатура с вграден многоточков тъчпад и акумулаторна батерия за Android и Windows - черна

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ