Аудио слушалки COWIN E7, Bluetooth, noise cancelling

705

Нов продукт

3 Бройки

62,30 лв

89,00 лв

-30%

Аудио слушалки COWIN E7 ,Bluetooth слушалки с микрофон, Hi-Fi дълбоки баси , намалява шума, безжични слушалки за уши, удобни протеинови ушички, 30H време за възпроизвеждане , черни

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
 • Професионална активна технология за премахване на шума. Значително намаляване на шума при пътуване, работа и навсякъде между тях. Разширената технология за активно намаляване на шума ускорява шума на кабината на самолета, градския трафик или натоварения офис, насочва вниманието ви към това, което искате да слушате, да се наслаждавате на музиката, филмите и видеоклиповете. Функцията за отмяна на шума може да работи добре както в жичен, така и в безжичен режим.
 • Специални 40 мм драйвери с голяма апертура. Дълбоки, точни баси. Активните слушалки за слушане на шумове за слушалки от COWIN ви дават ясен, мощен звук и тишина, който ви помага да се наслаждавате на музиката си по-добре. Целта, която предоставя на клиентите по-добро качество на звука, е постоянното ни преследване.
 • Висококачествен вграден микрофон и технология NFC. COWIN E7 осигурява висококачествен вграден микрофон за свободни ръце, което е удобно за вас да се освободите от кабелите. NFC сдвояване, подпомогнато от гласови указания, обещава бърза и стабилна връзка с вашите Bluetooth устройства, мощна Bluetooth функция.
 • Професионалната бельо за протеини и 90 ° въртящи се подреждания. По-голяма трайност и комфорт, Наслаждавайте се на висококачествен комфорт за дълго слушане. Текста на кожата, лек комфорт около ушите, който можете да носите през целия ден. Нежно напомняне: Моля, свалете слушалките на всеки 2-3 часа, за да се отпуснете ушите, за да постигнете по-добро удоволствие от слуха и да поддържате главата удобна.
 • Описание на продукта

  Цвят: черен

  Слушалките са включени. Извън света. 
  Безжичните слушалки Cowin E-7 са проектирани да звучат по-добре, да бъдат по-удобни и по-лесни за използване с вас. Сложете ги и изведнъж всичко се променя. Музиката ви е дълбока, мощна и балансирана и толкова тиха, че всяка нота звучи по-ясно. Дори пътуването с въздух става приятно, тъй като двигателният ревес леко избледнява. Без значение колко шумен е светът, това е само ти и твоята музика - или просто спокойствие и тишина. 

  Основни характеристики
  По-добре по дизайн. Слушалките E-7 са леки с мекота наподобяваща възглавници върху лентата за глава и протеиновите възглавнички за ушите, докато слушалките се въртят за фино нагласяне. 
  Музика минус шума.Разширената технология за активно намаляване на шума ускорява шума на кабината на самолета, градския трафик или натоварения офис. Така че можете да се съсредоточите повече върху това, което е важно - вашата музика, филми и видеоклипове. 
  Честит флипчарт. Полетнете с Bluetooth слушалки за слушалки за уши и има шансове да не лети без тях отново. Те намаляват самолетния рев на шепот. Той е направен за щастлива тиха муха. 
  Звук в реално време. Точни китари. Ясни вокали. Чисто бас и ясни перкусии. Открийте качеството на звука, което извлича най-доброто в музиката ви, включително фините детайли, които никога не сте забелязвали. Гарантирано от висококачествени 40 мм широколентови драйвери на COWIN. 

  Спецификации
  Импеданс: 32Ω 
  S / N: ≥75dB
  Честота: 20Hz-20kHz 
  Захранване: литиева батерия или Micro USB кабел Аудио източник: iPhone, IPAD, Samgsung, Blackberry, Nexus, смартфон, компютър, компютър, лаптоп, MP4, MP3 и др 
  Функция спец: Bluetooth, микрофон, AUX, Потискане на шума 

  Какво има в кутията
  Cowin E-7  Bluetooth слушалка 
  Микро USB кабел 
  3.5 мм аудио кабел 
  Ръководство за потребителя

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Аудио слушалки COWIN E7, Bluetooth, noise cancelling

Аудио слушалки COWIN E7, Bluetooth, noise cancelling

Аудио слушалки COWIN E7 ,Bluetooth слушалки с микрофон, Hi-Fi дълбоки баси , намалява шума, безжични слушалки за уши, удобни протеинови ушички, 30H време за възпроизвеждане , черни

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ