Аудио слушалки Meidong E6, active noice canceling technology

734

Нов продукт

2 Бройки

51,20 лв

64,00 лв

-20%

Аудио слушалки Meidong E6, active noice canceling technology , с микрофон apt-X, HiFi стерео звук, черни

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
 • АКТИВНИ СЛУЧАИ ЗА АНУЛИРАНЕ НА ШУМ - Наистина активните слушалки за отстраняване на шума за намаляване на външния шум от 90% от средно / нискочестотни звуци, Ефективно спиране на шума за до 10 часа игра. Идеално за слушане на музика във фитнес залата, самолет, влак, метро, ​​пътуване или шумна обстановка, прави тихата звука по-тиха и музиката звучи по-добре!
 • SUPERIOR SOUND WITH GREAT BASS: Специална патентна технология, която подобрява басите и висококачествените 40 мм драйвери, за да достави звука, който искате да слушате. A Насладете се на заснежените баси, изявени среди и искрящи върхове с тази премия слушалка с честота 20Hz-20KHz, споделете звука с приятелите, децата, любителите си.
 • ПРОТЕИННИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА КОМФОРТ: Възглавничка за протеини за уши за чаши за цялото ухо до 10 часа комфортно, може да бъде наистина удобна за носене през дълги периоди от време. Висококачествената подплата и леката (само само 0.4б) ви правят спокойна. Слушайте целия комфорт, дори ги носете с очилата си.
 • Удобна употреба с контролния бутон: Вграденият контрол на силата на звука предлага удобство при свободни ръце, контролите са големи, лесни за разбиране и да виждат или да усещат кога на главата ви. Функцията Bluetooth е лесна за сдвояване с вашите устройства, поточно предаване на музика към вашия слушалки от вашия компютър, смартфон, таблет и други с 33-футов безжичен обхват
 • Описание на продукта

  Цвят: черен

  Слушалки със счупване на шума, които ви помагат да отмените шума около вас. буквално и фигуративно 
  Избягвайте ежедневието си с любимите си музикални и аудио книги по всяко време и навсякъде. Тези безжични слушалки от Meidong ви помагат да се свържете с околните и от главоболието на заплетените проводници. Усъвършенствайте лесния начин на живот и се наслаждавайте на най-новите технологии в Bluetooth слушалки. 
  Основното разграничение между тези слушалки и други на пазара е, че Meidong E6 ANC използва технологията за активно шумопотискане, която за разлика от пасивния шум, изолираща дизайн, активно отменя шума от околната среда за фокусирано слушане. 

  Премиум стерео драйвери 
  Двете драйвери измерват на 40 мм коляно на мощни, изпъкнали баси, изпъкнали среди и истински искрящи върхове. Впечатляващият честотен диапазон от 

  акумулаторна батерия 20hz-20khz 
  Докато вградената 340mAh акумулаторна литиево-йонна батерия зарежда бързо за 3 часа, тя осигурява до 10 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика или до 12 часа непрекъснато разговори при едно зареждане , (Макс. Рейтинг при 50% обем.) Включен е и преходен AUX кабел, за да можете ръчно да свързвате слушалките. Безопасно съхранявайте слушалките си в тънкия, ултра-защитен калъф за носене. 

  Спецификации 
  Импеданс: 32Ω 
  S / N: ≥ 75dB 
  Честота: 22Hz-20kHz 
  Захранване: Литиева батерия или Micro USB кабел Аудио източник: iPhone, iPad, Samgsung,
  Blackberry, Nexus, Смартфон, Компютър, Компютър, Notebook, MP4, MP3 и т.н. 
  Функции: Bluetooth, микрофон, AUX, активен шумопотискане 

  Какво съдържа кутията 
  Cowin E-6 Bluetooth слушалка 
  Микро USB кабел 
  3.5 мм аудио кабел 
  Ръководство за потребителя

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Аудио слушалки Meidong E6, active noice canceling technology

Аудио слушалки Meidong E6, active noice canceling technology

Аудио слушалки Meidong E6, active noice canceling technology , с микрофон apt-X, HiFi стерео звук, черни

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ