Аудио слушалки SADES R7, 7.1 канал, прибиращ се микрофон

742

Нов продукт

1 Брой

36,00 лв

Аудио слушалки SADES R7, 7.1 

канален съраунд звук, прибиращ се микрофон, бутон за усилване на басите, LED подсветка, за PC & Mac, черни

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
 • 【Виртуален 7.1 канал】: Съраунд звукът не само може да усили яснотата на звука, за да осигури глас с висока вярност, но и да осигури по-точна ориентация, да ви направи по-завладяващ в играта с функция за вибриране и управление на силата на звука
 • 【Omnidirectional Mic】 Микрофонът е гъвкав за точно позициониране. Дизайн на прожекторите на ушите. Малко интелигентно дистанционно управление за звук и микрофон.
 • 【Качество на висококачествения тон】: Стерео слушалките за игри осигуряват висококачествен глас, изолира външния звук, за да ви потопи в играта и да ви даде трепет от 3D в голям театър. Не само костюмът за игри, но и за гледане на филми, слушане на музика
 • 【Мекота и комфорт】: Регулируемият двуглав лъч е силен, издръжлив и анти-капка, омекотяващ кожата и супер меки кожени охранителни материали, които могат да поддържат ушите ви удобни, да намалят неприятното дори да носите дълго време
 • 【Удобен за използване】 USB PLUG, PLUG и PLAY.Съвместимост с Windows XP, Windows 10, Vista, 7, 8, 8.1. Драйверите са готови за изтегляне
 • Описание на продукта

  Цвят: R7Black

  SADES R7 Виртуална 7.1-канална стерео слушалка за игри (черна и стъргала) 

  Професионална игрална слушалка

  Виртуален 7.1-канален съраунд звук осигурява реалистичен жизнен цикъл, който лесно ще ви пристрасти. С помощта на софтуера "Audio Control" звуковите ефекти могат да бъдат допълнително подобрени. 
  R7 може да определи позицията на противника в играта според звука на стъпките им или изстрелите. Когато куршумът върви, звукът от слушалката е като експлозия, предизвикващ шок, който ви дава потапяне. Намаляване на шума отвън, за да избегнете всякакви смущения в играта. 

  Удобен дизайн

  Регулируемата лента за глава може професионално да модифицира плътността на лентата за главата, като автоматично приляга към различен тип глава.
  Полу-отвореният дизайн на слушалките гарантира качеството на звука, подложките за уши с мека памет са ергономично проектирани, за да ви дадат удобно усещане, да намалите дискомфорта, причинен от продължителната употреба. 

  Plug & Play

  Слушалката автоматично се сдвоява с устройствата, дължината на USB кабела от 2.4 м може да ви осигури удобство, за да можете да извършвате дейности около вашите устройства, дори и да носите тази слушалка. 

  Съвместимост

  R7 може да е съвместима с компютърна система (Windows 10 и други версии на Windows или Windows Vista / XP, Mac OS). Това е добра комбинация от игри, гледане на филми и слушане на музика. 

  Спецификации

  1. Диаметър на шумозаглушителя: 40 мм (NdFeB) 
  2.Звучен ефект: Виртуален 7.1 канал 
  3. Честотен диапазон: 20 ~ 20.000 Hz
  4. Чувствителност: 112dB +/- 3 dB при 1 khz 
  5. Импеданс: 32 Ohm +/- 15% 
  6.Максимална входна мощност: 30mW 
  7.Микромер: 6.0 * 5.0mm 
  8. Микрочестотен диапазон: 50-10KHz 
  9 Минимална чувствителност: -38 dB +/- 3 dB 
  10. Дължина на кабела: 2.2 
  m 11. Входна тапа: USB 
  12. Полюс: Всеобхватна

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Аудио слушалки SADES R7, 7.1 канал, прибиращ се микрофон

Аудио слушалки SADES R7, 7.1 канал, прибиращ се микрофон

Аудио слушалки SADES R7, 7.1 

канален съраунд звук, прибиращ се микрофон, бутон за усилване на басите, LED подсветка, за PC & Mac, черни

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ