Аудио слушалки Losei , Dual Bluetooth, режим на споделяне

763

Нов продукт

1 Брой

39,90 лв

42,00 лв

-5%

Аудио слушалки Losei , Dual Bluetooth, режим на споделяне,  безжични, стерео V4.1, вграден микрофон, зарядно устройство за iPhone Samsung iPad и повечето Android телефони

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
  • Супер качество на звука с V4.1 + EDR] Вградена система за обработка на звук A2DP / AVRCP, която елиминира шума и ехото. Висококачествен чип за стерео звук и бас. Лесно е да приемате и осъществявате повиквания, гласово набиране с превъзходно качество на микрофона. Идеален за разговор с кола и приятели, които говорят или работят.
  • [Постоянно и в режим на готовност] Вградена в 40 mAh литиево-полимерна батерия, се наслаждавайте на до 3 часа от времето за висококачествено говорене / пускане (пълно зареждане приблизително 1-2 часа), до 40 часа в режим на изчакване. Калъфът за зареждане на капацитет от 450mAh може да осигури 3-4 пъти по-дълго зареждане от USB.
  • [Ергономичен дизайн] Удобни и сигурни слушалки за уши, меки материали, които предпазват ушите, правят телефонен разговор и музикално време по-удобни. Дизайнът на ушите може да бъде идеален за спорт, джогинг и фитнес упражнения, гледане на телевизия или сън.
  • [Съвместим] Съвместим с iPhone 7 6S 6 плюс, LG G5 G4 G3, Samsung Galaxy S7 S6, Huawei, iPad, Bluetooth-таблети и др .; безжичната зона до 10 метра. Той може да свърже два мобилни телефона в същото време и готов да отговори на входящите повиквания на един телефон по всяко време.

Портативен акумулатор за зареждане

Като банка за захранване, този преносим заряд може да задържа 450mAh електроенергия. 
Когато корпусът за зареждане е напълно зареден с микро USB кабел, той може да осигури 3-4 пъти бързо пълно зареждане за близнаци, без USB кабел. 

С капацитет на батерията 40mAh на ухо, работното време на тези слушалки bluetooth е "една слушалка за 3-4 часа и комплект за 2-3 часа". 

Забележка:

След като слушалките са напълно заредени, преместете ключа в положение "OFF", за да спестите енергия за следващото зареждане.

Dual Bluetooth слушалки безжичен

Режим на споделяне:
След успешно сдвояване, можете да използвате двете близнаци Bluetooth слушалки заедно. 

Когато използвате този режим, можете да споделяте музика или видеоклип с любовника си едновременно, като и двамата ще се наслаждавате на високо качество на слушане на стерео звук. 

Единичен режим:
Всяка от двойките слушалки може да се използва за режим с един канал, поддържа всички функции в допълнение към слушане на музика с режим на споделяне и прескачане до следващата песен. 

Когато използвате този режим, просто трябва да купите един комплект, да го изпратите на любимия / семейството / приятеля си, да запазите другия за собствена употреба, и двете да се наслаждавате на времето за безжично слушане. 

Широка връзка

Едно парче слушалка може да се свърже с две устройства едновременно. Можете да слушате музика от телефона, оставете другото устройство да чака обаждане. Тази функция е идеална за бизнесмен с 2 мобилни телефона.

Малки и леки

Размерите на слушалките са 28 мм * 28 мм * 20 мм, а само 5 г, супер малки и леки, което го прави лесен за носене и удобен за носене.

Активен Сири

Докато телефонът ви поддържа Siri, кликнете двукратно върху мултифункционалния клавиш на ухото на ухото на ухото, ще се радвате много на Сири. Можете да се обадите на всеки, когото искате, не само на последния разговор.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Аудио слушалки Losei , Dual Bluetooth, режим на споделяне

Аудио слушалки Losei , Dual Bluetooth, режим на споделяне

Аудио слушалки Losei , Dual Bluetooth, режим на споделяне,  безжични, стерео V4.1, вграден микрофон, зарядно устройство за iPhone Samsung iPad и повечето Android телефони

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ