aicok my-b001

802

Нов продукт

1 Брой

32,00 лв

Aicok my-b001, бърза машина за пуканки 1200 W, горещ въздух с широкомащабен дизайн, без нужда от масло, включително измервателна чаша и сменяем капак

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
 •  Висока ефективност: Всички пуканки са готови за по-малко от три минути, а тази машина работи по-бързо от микровълнова печка. поп всяко едно ядро ​​равномерно и бързо, до 98%.
 • ✔ Дизайн на горещия въздух: Използва се метод за изскачане на горещ въздух, така че не се изисква масло, Corns са равномерно загрявани бързо, по-здравословни и безопасни за консумация в сравнение с микровълните.
 • Aicok Hot Air Popcorn Machine, по-бързо от микровълнова печка и друга машина за пуканки. Попа за по-малко от 2 минути. Оставете много малко необезпокоявани ядки, които ви предлагат театър стил. Направете нощта на филма още по-забавно за цялото семейство с тази пуканка за пуканки. Той бързо и просто се почиства с бързо преместване на интериора, използвайки хартиена кърпа или кърпа. Попа с горещ въздух, а не масло за ниско съдържание на мазнини, по-здравословни и по-икономични от повечето микровълнови печки. Това е добър подарък за деца, тийнейджъри и приятели. 

 • Спецификация: 
  - Номинална мощност: 1200 W 
  - Захранващ кабел: 31.5IN 
  - Номинално напрежение: 110V ~ 120V 
  - Номинална честота: 60 Hz 

  Забележка:
  ● Този мини топлинен въздух Popcorn Maker може да избухне около 50-70 грама царевица за един time.so капацитетът е ограничен. 
  ● Когато попкорнът работи, температурата на вътрешната повърхност ще бъде много висока, за да не докосвате нагрятата повърхност. 
  ● Тъй като капацитетът на елемента е ограничен, ако имате нужда от повече Popcorn, pls продължете да пукате 2 пъти, изчакайте 10-12 минути преди да използвате отново Popcorn Maker. 
  ● Това е машина за пуканки с горещ въздух, която не може да добави директно масло и захар, след като е бил вкусен Popcorn, можете да добавите кондензирано мляко, масло или карамел. Експлозията отнема най-малко 15 минути. 
  ● Ако има останали няколко kernals след работа, това ще бъде нормално, pls не се притеснявайте за това.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

aicok my-b001

aicok my-b001

Aicok my-b001, бърза машина за пуканки 1200 W, горещ въздух с широкомащабен дизайн, без нужда от масло, включително измервателна чаша и сменяем капак

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ