Aicok Juicer amr516

803

Нов продукт

1 Брой

57,00 лв

Aicok amr516 Сокоизстисквачка за плодови сокове  Двускоростна настройка Центробежна плодова машина Мощна 400 вата с кана за сок и четка за почистване

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Описание на продукта

Добър за вашето здраве
Aicok Energy Efficient Juicer предлага може да бъде лесен начин да получите хранителни вещества и витамини без вредните добавки. Бързата мощна система от ножчета извлича свеж, вкусен сок. 

400W двустепенна моторна
"1" ниска скорост, 12000 до 15000 об. / Мин., Бърза скорост "2", 15000 до 18000 об / мин. 2 скоростен циферблат увеличава добива на сок от меки, листни зеленчуци и твърди плодове. предотвратява функционирането на сокоизстисквачката, без капакът да е фиксиран на място. Окръжният грамофон с остри ножове няма да излети, за да предотвратят наранявания. Виждаме вашата безопасност като най-важна, затова специално оборудвана със стегнато рамо. Съвети: Включете машината и с помощта на буталото бавно изтласквайте съставките в хопера и пресен сок трябва да започне да излиза.
Скоростта "1": Портокали, Ябълки, Грозде, Пъпеши, Праскови и Домати, Краставица и т.н. 
Скоростта "2": Морков, Целина стръкове, Цвекло, Джинджифил, Спанак, Целина и др.

безопасност заключване Arm
По-добре да добавим малки парчета плодове / зеленчуци в фуния. Сокоизстисквачката ще извлече повече достатъчно сок. 

Моля, обърнете внимание:

Не оставяйте уреда да работи повече от 1 минута в даден момент. Ако уредът работи повече от 1 минута, оставете го да спре уреда, преди да махнете тампа, за да добавите повече плодове / зеленчуци, за да избегнете пръски. изстине за 2 минути преди да го използвате отново.

Уредът може да се използва само когато са поставени държачът на центрофугата, основата, капака и плодовия пулп и заключващият механизъм е заключен във вертикално положение върху капака. 
Винаги поставяйте уреда на суха, равна и твърда повърхност и далеч от краищата.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Aicok Juicer amr516

Aicok Juicer amr516

Aicok amr516 Сокоизстисквачка за плодови сокове  Двускоростна настройка Центробежна плодова машина Мощна 400 вата с кана за сок и четка за почистване

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ