Електрическа машина за бръснене Kissliss KLS7110

816

Нов продукт

2 Бройки

35,20 лв

44,00 лв

-20%

Kissliss електрическа машина за бръснене 100% водоустойчива ротационна машина USB бърза акумулаторна батерия с LED цифров дисплей модел KLS7110.

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

 По-добре от това, което очаквахте ! -Голям USB акумулаторна 3D контурирана след екшън бръснач за мъже или жени. 

За разлика от самобръсначката, триизмерната профилна машина с три контури е оборудвана с 3 двойни заоблени глави. Те работят в 4 посоки и могат да бъдат очертани, следвани точно според вашето лице, което означава по- близко и по -бързо и по- ефективно , разбира се, без изкривявания или разфасовки. 
USB акумулаторна батерия - Plug & Play . Много удобно да го зареждате, като свържете USB кабела към адаптера за зарядното устройство, банка захранване, компютър или адаптер за зарядно за кола, по-бързо и с по-продължителна употреба. 
Светодиоден дисплей за напомняне на батериятаЗаповядайте по всяко време. Винаги Ви напомня колко акумулаторна батерия сте оставили и можете да я зареждате, когато тя е ниска с около 20%. 
Препоръчваме ви да направите бръснене с крем или сапун, за да постигнете по-добър ефект - Dry & Wet edition. Също така, той е проектиран да бъде водоустойчив IPX7, което означава, че може да се използва безопасно в душ и лесно да се мие директно с вода. 
С уважение към много груби мустаци, използвайки Pop-up Trimmer, за да намалите косата или да направите брада. 
Толкова много добри места и в толкова ниска цена, защо просто дойде и да го получи ? ❤❤ 

За продукта
  • CLOSE SHAVE - 3 плаващи глави, оборудвани с близкорежещи остриета от типа "U", направляват бръсненето в 4 посоки, следвайки контурното ви лице - гарантира бързо, гладко, близко и ясно бръснене
  • IPX7 WATERPROOF & Wet / Dry edition - Можете да се наслаждавате на бръснене в душ с гел или пяна, за да постигнете по-добър ефект и опит за бръснене. Подвижната и измиваща се глава прави лесно да се почиства директно под кранчето
  • USB ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ И БЪРЗО ЗАХРАНВАНЕ - Използването на USB кабел за зареждане означава, че самобръсначката е по-бърза * 1 час и получава 120 минути време за бръснене * и по-лесно да се зарежда и по-удобно да се използва навсякъдеСпецификация:
Литиево-йонна батерия: 3.7V / 800mA 
Универсално напрежение: 100-240V 
Зареждане: 1 час 
Бързо зареждане: 5 минути
Работно време: 120 мин. 
Миещ се: Да 
Подробности / Дължина на косата: Да 
Тегло на продукта: 158 
грама Размер на продукта: 16 x 7 x 5.9 см 
Тегло на опаковката: 455g Размери на 
опаковката: 19.5x 12.5 x 7.4cm

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Електрическа машина за бръснене Kissliss KLS7110

Електрическа машина за бръснене Kissliss KLS7110

Kissliss електрическа машина за бръснене 100% водоустойчива ротационна машина USB бърза акумулаторна батерия с LED цифров дисплей модел KLS7110.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ