Метеостанция WELQUIC , 7.2 x 4.1 инча

882

Нов продукт

2 Бройки

42,30 лв

47,00 лв

-10%

Мултифункционална цифрова безжична метеостанция WELQUIC, Forecaster с будилник , 7.2 x 4.1 инча LCD цветен дисплей, индикатор за влага, /температура

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Пригответе се за всяко метеорологично състояние, като знаете прогнозна прогноза за времето и анализи на данни в реално време с прогноза за WELQUIC цветна метеорологична станция. Цялата информация включва входяща / изходяща влажност, температура на излизане / излизане, лунна фаза, време и въздушно налягане, които са добре показвани на голям осветен LCD екран.

Голям цветен LCD екран

Динамично анимираната прогноза за цветовете показва промените в барометричното налягане. Контролирайте температурата с висока / ниска аларма и контролирайте влагата / излизането на влагата, като записите за максимална / минимална скорост се отразяват лесно на екрана, регулиран на яркостта. Наблюдение на лунната фаза е налице и ясно показва явленията в лунната фаза. Той ви дава точна точност на прогнозите за времето. Освен това, можете да проверите времето с вграден интелигентен часовник и календарна система на екрана.

 Голям осветен LCD екран

  • Размери: 183 х 105 х 30 мм
  • Нето тегло: 265g

Безжичните датчици изпращат данни по-бързо

Метеорологичната станция позволява максимално да се комуникира с 3 външни безжични сензора едновременно. Той също така разполага с формуляр за получаване на MSF / RCC и обхват на предаване до 60 метра. Можете да го окачите в детската стая или на всяко място навън, за да получите промени в реално време.

 Напълно безжичен

  • Обхват на предаване: до 60 метра
  • Външен сензор: 95 х 48 х 23 мм
  • Тегло на сензора: 53g

Внимание: Уверете се, че превключвате в правилния режим, който е свързан към избрания от Вас сензор, в противен случай може да не забележите точен и правилен резултат на екрана.

Налични са превключваеми режими повече от времето за известяване. Режимите за регулиране на яркостта ви предлагат лесен за четене опит. Оборудван със сензорен панел, който ви позволява да изключите алармата или да включите екрана с просто натискане. 


Включва:
1x Метеостанция 
1x Безжичен външен сензор 
1x Адаптер 
1x Ръководство за потребителя

Лесно за

поставяне навсякъде Метеорологичната станция прилага множество опции за разполагане, които ви позволяват да го монтирате или да го поставите на бюрото. Екранът ще се запази ярко през цялото време, когато устройството е включено, или ще се появи автоматично след 10 секунди, когато се използва само вградената батерия.

Подробна информация за времето и прогнозата

В прогнозата за времето се показват 5 икони: слънчево, частично слънчево, облачно, дъждовно, буря и снежна. Диапазонът на вътрешното измерване е 32 ° F ~ 122 ° F (0 ° C-50 ° C). Външният диапазон на измерване е -32 ° F ~ 140 ° F (-30 ° C ~ 60 ° C). Вътрешната / външната 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Метеостанция WELQUIC , 7.2 x 4.1 инча

Метеостанция WELQUIC , 7.2 x 4.1 инча

Мултифункционална цифрова безжична метеостанция WELQUIC, Forecaster с будилник , 7.2 x 4.1 инча LCD цветен дисплей, индикатор за влага, /температура

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ