Четка за къдрене PHOEBE 3 в 1

1005

Нов продукт

2 Бройки

38,40 лв

48,00 лв

-20%

PHOEBE Кърлинг четка 3 в 1 мултифункционален Можете да го използвате за навиване, изправяне на косата или като нормален гребен за дълга коса

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
За продукта
 • 【3 в 1 мултифункционален】 Можете да го използвате за навиване, изправяне на косата или като нормален гребен за дълга коса. ЗАБЕЛЕЖКА: НЕ РАБОТИТЕ ЗА ГОРЕЩА ВЪЗДУХ.
 • 【Anti-Scald за безопасна употреба】 Висококачествените найлонови косми и дългите студени върхове ви предпазват от изгаряне при стил.
 • 【Керамична турмалина йонизирана технология за по-здрава коса】 Керамичният турмален варел произвежда отрицателни йони, които намаляват топлинните щети, блокират повече влага, за да направят косата ви по-гладка и здравословна.
 • 【Регулируема температура Включи всички типове коса】 Контрол на температурата от 265 ℉ до 430 ℉ с LCD цифров дисплей: 265 ℉ -320 ℉ за тънка / фина / нормална коса, 320 ℉ -395 ℉ за вълнообразна / къдрава коса, 395 ℉ -430 ℉ за груба / дебела коса. Той се загрява бързо за 30 секунди, за да спести време и перфектен стил, можете бързо да къдрите косата си и ще продължи цял ден. ЗАБЕЛЕЖКА: Температурата ще бъде заключена, ако не се задейства за 3 секунди, просто натиснете бутона ON / OFF, за да отключите и след това отново да настроите температурата.
 • 【Безопасно използване и надеждно】 Автоматично изключване за 60 минути за безопасно използване и спестяване на енергия. Двойно напрежение 100-240V за използване в световен мащаб. 2-годишната гаранция е гарантирана от PHOEBE. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с rick@sea-maid.com, ние винаги сме на Ваше разположение.
  • Безопасна употреба PHOEBE кърлинг четка: Висококачествените найлонови косъмчета и дългите студени върхове ви предпазват от изгаряне; Двойно напрежение 100-240V за използване в световен мащаб; Автоматично изключване за 60 минути за безопасност и икономия на енергия.
  • PHOEBE йонна навиваща четка запазва повече влага в косата ви, поддържа естествено естествено масло, за да предпазите косата от топлинни повреди и да направите косата си по-гъвкава и подхранвана.
  • Регулируемата температура е подходяща за всички видове коса: тънка коса, фина коса, къдрава коса, дебела коса и т.н. Кърлингът с четка е незабавно равномерно разпределение на топлината, така че можете бързо да оформите косата си и ще продължи през целия ден.

   

  Висококачествени найлонови косми и изключително дълъг охладен връх за защита от изгаряне

  Найлоновият косъм е устойчив на висока температура, не е нужно да се тревожите от горещия цев. И вие можете да задържите дългия хладен връх, когато се навивате, предпазвайки пръстите си от изгаряне.

  Контрол на температурата от 265 ℉ до 430 ℉ за всички видове коса

  Бутон ON / OFF:  кратко натискане, за да включите / отключите, натиснете и задръжте, за да изключите. 
  Забележка:  За избягване на неправилното функциониране на температурата при стил, температурата ще бъде заключена, ако няма работа за 3 секунди, номерът няма да работи. Просто натиснете бутона ON / OFF, за да отключите, след което отново можете да контролирате температурата. 

  Бутон за  набиране на бутон: наберете по посока на часовниковата стрелка, за да увеличите температурата, обратно на часовниковата стрелка, за да намалите температурата. 
  Характеристика е, че бутонът за набиране може да се настрои по посока на часовниковата стрелка / обратно на часовниковата стрелка през цялото време без блок дори при максимална / минимална температура, 

  LCD цифров дисплей от 265 ℉ до 430 ℉, подходящ за всички видове коса
  265 ℉ -320 ℉: временен потребител или тънка, фина и нормална коса
  320 ℉ -395 ℉: подходящ за вълнообразна и къдрава коса 
  395 ℉ -430 ℉: подходящ за груба и дебела коса


  Керамичният турмалинов варел произвежда силна маса от отрицателни йони, за да запази влагата във вашата коса, поддържа естественото естествено масло, за да предпази косата от топлинни щети и да направи косата ви по-гъвкава и подхранвана.


  Професионалната двойна PTC технология прави горещата четка бързо загрята за 30 секунди, можете бързо да навиете косата си и тя ще продължи цял ден.


  Захранващият кабел от 2,5 метра е завъртян без заплитане на 360 градуса, е достатъчно дълъг и удобен за употреба. 

  Тази навита пръчка е двойно напрежение от 100V до 240V, тя автоматично ще се адаптира към правилното напрежение, когато се използва с адаптер за щепсел - няма преобразувател на напрежение, така че е идеален за международно пътуване и безопасно за използване.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Четка за къдрене PHOEBE 3 в 1

Четка за къдрене PHOEBE 3 в 1

PHOEBE Кърлинг четка 3 в 1 мултифункционален Можете да го използвате за навиване, изправяне на косата или като нормален гребен за дълга коса

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ