Цифров кантар за телесните мазнини Etekcity 5kg-180kg

1019

Нов продукт

2 Бройки

46,40 лв

58,00 лв

-20%

Etekcity Цифров кантар за телесните мазнини 5kg-180kg

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Вземете Fit заедно

Когато правите крачка напред в по-здравословен начин на живот, е важно да знаете жизнените съставки на тялото, които ви правят, които сте вие. Личната фитнес скала на Etekcity надхвърля основното измерване на телесното тегло и използва технологията BIA за изчисляване на телесните мазнини, водното съдържание, костната маса, мускулната маса, калориите и стойността на телесната маса. С този вид задълбочен анализ на здравето ще имате възможността да погледнете покрай цифрите на телесното тегло и да насочите вниманието си към най-важното за вас. Проучванията показват, че воденето на ежедневна следа от напредъка на фитнес може да удвои шансовете ви да постигнете целите си за отслабване. Независимо дали искате да отрежете или тонизирате, точните числа, които можете да проследявате, ще увеличат постиженията ви.

Личната фитнес скала е проектирана да бъде персонализирана за всички в семейството. Създавайте и персонализирате до 12 потребителски профила въз основа на тегло, възраст, височина и пол за по-добра точност и персонализирано проследяване. Лесно превключвайте между профилите и коригирайте информацията за потребителския си профил, докато напредвате във фитнес пътуването си. Отражателната платформа за закалено стъкло осигурява сигурна поддръжка, докато показва фина изтънченост в съвременния дизайн. С най-новата четириядрена сензорна технология с висока точност тази скала осигурява надеждната точност, която трябва да постигнете, за да постигнете целите си в областта на здравеопазването.

Поддържайте здравия начин на живот
Създайте специалния профил с мащабната скала на мазнините Etekcity. Скалата може да изчисли теглото и височината, процентите на телесните мазнини, хидратацията, мускулите и костите на потребителя и предполага дневния прием на калории. За да активирате режима за фитнес, създайте и изберете индивидуален потребителски профил. Тя е удобна и лесна за работа за цялото семейство.

BIA технология
Биоелектричният импеданс е разработена технология, използвана от най-добрите производители на мазнини. Използвайте напреднали науки, за да изчислите няколко компонента на тялото наведнъж. Завършете изчисленията за секунди.

очила
Единица за измерване: kg / lb / st
Вградена памет за до 12 потребителски профила
Тегло: 5 кг / 11 кг - 180 кг / 400 фунта
Възрастов диапазон: 10-100 години
Дипломиране: 100g / 0,21lb
Батерия: 2 ААА батерии

Съдържание на опаковката
1 × дигитална скала на ектекити
2 × AAA батерии
1 × Ръководство за потребителя (ES / EN / DE / FR)

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Цифров кантар за телесните мазнини Etekcity 5kg-180kg

Цифров кантар за телесните мазнини Etekcity 5kg-180kg

Etekcity Цифров кантар за телесните мазнини 5kg-180kg

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ